Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σύναψη δυο προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Αλοννήσου

Τη σύναψη δυο προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αλοννήσου ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο την προηγούμενη εβδομάδα μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για δυο έργα τα οποία αδυνατεί να εκτελέσει ο εν λόγω Δήμος λόγω της μη ύπαρξης διαχειριστικής επάρκειας.
Το πρώτο έργο αφορά «Προσθήκη Αιθουσών και Γραφείου Δημοτικού Σχολειού και Νηπιαγωγείου Αλοννήσου» στο Επιχειρησιακό...
Πρόγραμμα Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013, Άξονας Προτεραιότητας 4 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Θεσσαλίας», ΚΘΠ 75 «Υποδομές Εκπαίδευσης». Το δεύτερο αφορά στο έργο «Συμπλήρωση Λιμενικών Εγκαταστάσεων Αλιευτικού Καταφυγίου όρμου Βότσης Αλοννήσου», προϋπολογισμού 2.050.000,00 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007-2013, στον Άξονα Προτεραιότητας 3: Μέτρα Κοινού Ενδιαφέροντος, Μέτρο 3.3 «Αλιευτικοί λιμένες, τόποι εκφόρτωσης και καταφύγια» (Κωδικός Πρόσκλησης 3.3.1).
Σε έγγραφό του ο Δήμος Αλοννήσου ανέφερε ότι δε διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια και υπηρεσιακές μονάδες με επάρκεια προσωπικού και ως εκ τούτου είναι αναγκαία η συνδρομή και υποστήριξη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να κατατεθεί Αίτηση Χρηματοδότησης στα ανωτέρω Προγράμματα.
«Πρόθεσή μας είναι να συνδράμουμε μέσω των υπηρεσιών της αιρετής Περιφέρειας όλους του Δήμους που δεν διαθέτουν διαχειριστική επάρκεια όπου και όποτε παραστεί ανάγκη, παρά την μείωση του προσωπικού μας είτε για λόγους συνταξιοδότησης, είτε για λόγους «εργασιακής εφεδρείας. Με συνεργασία και συνέργεια πετυχαίνουμε θετικά αποτελέσματα ώστε να μην έχουμε καθυστερήσεις σε έργα στη Θεσσαλία», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.