Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Αγώνας δρόμου «Γύρος του Έλιους» αφιερωμένος στον Νίκο Σαλπαδήμο

Στον αθλητή του «Α.Ο. Κεραυνός» Νίκο Σαλπαδήμο ήταν αφιερωμένος ο αγώνας δρόμου 5.000 μ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Έλιος.
Όπως είπε ο πρόεδρος του Ομίλου Κ. Δένδης «μετά από αρκετά χρόνια καταφέραμε, με προσπάθεια, όρεξη και αποφασιστικότητα να διοργανώσουμε πάλι αυτόν τον αγώνα, που ήταν παράδοση για το Έλιος και τον οποίο από εδώ και στο εξής θα τον ονομάζουμε “Γύρος του Έλιος – Νικόλαος Σαλπαδήμος”. Ο Νίκος Σαλπαδήμος του Ιωάννη και της Αρετής, υπήρξε ο καλύτερος αθλητής του Συλλόγου μας. Οι μεγάλες του επιτυχίες κατέταξαν τον Σύλλογο σε υψηλή βαθμολογική θέση. Κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ σε μεγαλύτερες κατηγορίες και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία στην κατηγορία του.
Εις μνήμην του μεγάλου αυτού αθλητή καλώ την οικογένειά του για να της απονείμουμε τιμητική πλακέτα.»
Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον πρώτο...
πρόεδρο και ιδρυτή του «Α.Ο. Κεραυνός» Νίκο Γλύκο, ο οποίος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την τιμή που του έκαναν.
Ο κ. Γλύκος αναφέρθηκε στην ιστορία του Συλλόγου και μεταξύ άλλων είπε: «Το 1994 φτιάξαμε καταστατικό και το 1995 ενταχθήκαμε στον ΣΕΓΑΣ. Σε μόλις 2 χρόνια ανάμεσα σε 350 ενεργά σωματεία στίβου του ΣΕΓΑΣ είχαμε την 175η θέση, χωρίς καμία επιχορήγηση...
Το πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου αποτελούσαν οι Νίκος Γλύκος, πρόεδρος, Παρασκευοπούλου Γιώτα, γραμματέας, Καρβέλης Ανδρέας, ταμίας, και μέλη οι Σκιαθίτης Νίκος και Ντρίβα Αθηνά.»
Το Δ.Σ. του «Α.Ο. Κεραυνός» σήμερα αποτελούν οι: Δένδης Κων., πρόεδρος, Γλύνη Αρχοντούλα, γραμματέας, Μωρίσης Μανώλης, αντιπρόεδρος, Διαμάντου Γεωργία, ταμίας, Δαλακιάρη Αναστασία, έφορος υλικού, Μίλτος Διονυσίου και Γωγώ Παπαζήση, μέλη.
Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών από τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Φύβγα, την δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα Διαμάντου, την πρόεδρο της κοινότητας Μαρία Δαλακιάρη, τον Νίκο Γλύκο και τον Πατσή Παν.
Η εκδήλωση τελείωσε με τραγούδια, χορό και κεράσματα που προσέφεραν οι κυρίες Καρβέλη, Μελαχροινάκη, Δένδη, Διαμάντου και Κοκουρίνη.
Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Γυναικών (Α):
Παλαιολόγου Βασιλική
Ευαγγελινού Ευαγγελία
Πριτσίνη Ευφροσύνη
Γυναικών (Β):
Αναστασίου Δέσποινα
Φύβγα Μαρία
Γυναικών (Γ):
Παπαδοπούλου Μαρία
Διαμάντου Φωτεινή
Βολφ Σόνια
Ανδρών (Α):
Σένκο Ίρμεν
Παπαχρήστου Ιάσων
Ευαγγελίδης Σπύρος.
Ανδρών (Β):
Πάτρας Νίκος
Σέγο Έρσον
Μπετσάνης Ρηγίνος
Ανδρών (Γ):
Σκαβέντζος Ηλίας
Διονυσίου Δημ.
Ελβίρ Μπεκίρ.
Α' κατηγορία: Δ', Ε', ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (αγοριών/κοριτσιών)

Β' κατηγορία: γυμνάσιου - λυκείου (αγοριών/κοριτσιών)

Γ' κατηγορία: (ανδρών- γυναικών)

2 σχόλια:

  1. παρα πολυ ωραιο!! Τετοια θελουμε να γινονται. Ελπιζω του χρονου να εχει ακομη μεγαλυτερη ανταποκριση. Συγχαρητηρια σε οσους εργαστηκαν για να γινει ο αγωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια ,ολα ήταν υπέροχα!!!λειπουν στα παιδιά μας αυτές οι δραστηριότητες και καλό ειναι όλοι μας να τις επικροτούμε!δυστυχώς ολοι φωναζουμε οτι δεν υπαρχουν δραστηριοτητες στο νησί μας και οταν πραγματοποιουνται ολοι κρυβονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.