Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κ. Πουλάκης: Πρώτο κόμμα η Αριστερά

Την Σκόπελο επισκέφθηκε την Πέμπτη ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας»μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ, μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης ο οποίος είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Σκοπέλου και με Σκοπελίτες φίλους του Συνασπισμού και ανένταχτους της Αριστεράς.
Ο Κώστας Πουλάκης μίλησε για την...
εμπειρία του ως περιφερειακός σύμβουλος και τα προβλήματα που δημιούργησε ο «Καλλικράτης» και για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
Προέβλεψε ότι η Αριστερά θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές που θα έχουμε σε λίγους μήνες και ζήτησε την προσπάθεια όλων για την ενότητα της παράταξης.
Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, αλλά και την οικονομία.
Για την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Σκοπέλου ο Κώστας Πουλάκης μας είπε:
«Συνάντησα τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή με τον οποίο κάναμε μία κουβέντα πάνω στη λειτουργία του "Καλλικράτη" και συμφωνήσαμε ότι δημιούργησε περισσότερα προβλήματα, παρά έδωσε λύσεις και στον α' και στον β' βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Σκοπέλου και του έθεσα τον εαυτό μου, ως επικεφαλής του συνδυασμού "Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας", στην διάθεσή του ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το νησί να έρχεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να το αντιμετωπίζουμε συγχρόνως και από κοινού.
Ακόμα μιλήσαμε με τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία που μπορεί να πάρει ο Δήμος ώστε να σταθεί αλληλέγγυος σε όσους συμπολίτες μας αδυνατούν να πληρώσουν τα χαράτσια. Του πρότεινα να ζητήσει την βοήθεια των δικηγόρων της Σκοπέλου, οι οποίοι να συνδράμουν αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.