Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Κώστας Kαρτάλης: Αναγκαία η διατήρηση των Δ.Ο.Υ. στις Βόρειες Σποράδες

Με το Προεδρείο των Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες Μαγνησίας συναντήθηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης και ενημερώθηκε για τις απόψεις του Σωματείου αναφορικά με την αναδιάρθρωση των εφοριών που δρομολογεί το Υπουργείο Οικονομικών και τις επιπτώσεις αυτής της αναδιάρθρωσης στη Μαγνησία.
Όπως δήλωσε ο Κ. Καρτάλης «Η προσπάθεια του Υπουργείου Οικονομικών για την αναδιάρθρωση των εφοριών στη χώρα είναι στη σωστή κατεύθυνση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Σε ό,τι αφορά στο...
Βόλο, πρέπει όμως να προβλεφθεί η διατήρηση δύο ΔΟΥ λόγω του μεγέθους της πόλης και της μεγάλης φορολογητέας ύλης. Βοηθά το γεγονός ότι αντίστοιχη είναι η προσέγγιση για πόλεις με αντίστοιχα χαρακτηριστικά, όπως το Ηράκλειο.
Σε ό,τι αφορά στη Μαγνησία, παραμένει αναγκαία η διατήρηση των οικονομικών υπηρεσιών στα νησιά και η λειτουργία της ΔΟΥ Αλμυρού με τη μορφή φορολογικού ΚΕΠ. Συζητήσαμε επίσης για το θέμα των οργανικών θέσεων στη Μαγνησία ώστε να μην προκύψουν εργασιακές αλλαγές αλλά και για να λειτουργούν ομαλά οι Εφορίες. Ζητούμενο είναι πάντα η εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και η βελτίωση της απόδοσης των εφοριών σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.»

1 σχόλιο:

  1. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όλοι οι υπάλληλοι έχουν απογοητευτεί από την υπέρμετρη μείωση του μισθού τους και όλα αυτά τα αντιλαΐκά μέτρα που επιβάλει με το στανιό η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι μόνο σωματικά στην υπηρεσία τους. Όταν ζητήσεις να εξυπηρετηθείς, γιατί αλλιώς δεν σου δίνουν σημασία, σου απαντούν ότι με το μισθό που παίρνουν, χάρη μας κάνουν που πηγαίνουν στη δουλειά τους. Με αυτή τη συμπεριφορά όμως δεν χτυπάνε την κυβέρνηση και την πολιτική της, αλλά το συνάνθρωπό τους. Βοηθούν την κυβέρνηση στο να εκμηδενίσει τα πάντα και τους πάντες. Αντισταθείτε. Δουλέψτε τώρα περισσότερο και ας παίρνετε λιγότερα. Βοηθείστε το λαό, το έχει ανάγκη. Μην κάθεστε νωχελικά και να κοιτάτε τον τοίχο. Είναι τραγικό να αλληλοεξωντωθούμε μεταξύ μας. Θέλουμε την Εφορεία και την κάθε υπηρεσία όχι απλώς να είναι ανοιχτή, αλλά να λειτουργεί κι΄όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.