Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Σχολεία ελεύθερης κατάδυσης FDI

Ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σκοπέλου διοργανώνει Σχολεία ελεύθερης κατάδυσης FDI.

• ΕΠΙΠΕΔΟ I
ΕΠΙΠΕΔΟ II
ΕΠΙΠΕΔΟ ΙII
Τα σχολεία πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του FDI διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και ομοιογενή εκπαίδευση.
Τα σχολεία με το πρόγραμμα του FDI είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτονται πλήρως θέματα σημαντικά για την τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης όπως κίνηση στην επιφάνεια, προετοιμασία εισόδου σε άπνοια, τεχνικές κατάδυσης και ανάδυσης, κίνηση υποβρυχίως, εξισώσεις, θέματα ασφαλείας, εξοπλισμού, χαλάρωσης, φυσικής των καταδύσεων, φυσιολογίας των ελεύθερων καταδύσεων με...
θέματα όπως φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος, υποξία, υπερκαπνία, υποκαπνία, βαροτραύματα, διάσωση και αυτοδιάσωση, ασφαλείς πρακτικές, οργάνωση και πολλά άλλα.
Η πρακτική εκπαίδευση γίνεται σε προστατευμένα νερά και στην ανοικτή θάλασσα με έμφαση σε πραγματικές συνθήκες, με ασκήσεις δομημένες με τρόπο που αναπτύσσουν υδροβιότητα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.
Πληροφορίες:
Φαδάκης Δ. Αθανάσιος
Εκπαιδευτής FDI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.