Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Διαπαραταξιακό Προεδρείο στην ΕΝΠΕ

Συγκλήθηκε σήμερα το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) από τον πλειονοψηφίσαντα, με βάση τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής κ. Απόστολο Παπατόλια, για την εκλογή του Προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝΠΕ. Μετά από μυστική ψηφοφορία και με την συνεννόηση των παρατάξεων «Ελλάδα των Περιφερειών» με επικεφαλής τον...
Γιάννη Σγουρό, «Συμμαχία των Περιφερειών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, καθώς και «Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση» με επικεφαλής τον Νίκο Γαλανό, αποφασίστηκε να υπάρξει διαπαραταξιακό Προεδρείο και Εκτελεστική Επιτροπή.
Με βάση την Αρχή αυτή και δεδομένου του κλίματος συναίνεσης που επικράτησε Πρόεδρος εκλέγεται ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, Α' αντιπρόεδρος ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, Β' αντιπρόεδρος εκλέγεται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Γραμματέας εκλέγεται ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας, Ταμίας εκλέγεται ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης. Στην εκτελεστική επιτροπή εκλέγονται επίσης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Νίκος Γαλανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.