Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η Ροδούλα Ζήση για τα λιμάνια

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, την επιστολή του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης βλαβών και καθαρισμού των Λιμένων Βορείων Σποράδων.
Όπως επισημαίνεται στο σχετικό υπόμνημα, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί από τις αρμόδιες αρχές η έγκαιρη καταβολή των αναγκαίων πιστώσεων του κρατικού προϋπολογισμού, για τη συντήρηση και καλή λειτουργία των λιμενικών...
υποδομών των Βορείων Σποράδων. Άλλωστε, τα προβλήματα που καταγράφονται, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, στις μετακινήσεις των κατοίκων είναι πολλά και σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα δεν θα πρέπει να λησμονείται και ο ρόλος τους σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.
Το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου παράλληλα με την εξέλιξη των έργων στο σύνολο των λιμενικών υποδομών, υποβάλλει τις απαιτούμενες μελέτες προς έγκριση και χορήγηση των σχετικών κονδυλίων. Η όποια καθυστέρηση στη διαδικασία έγκρισης και υλοποίησης των έργων λειτουργεί εις βάρος των κατοίκων και των αναγκών τους για επικοινωνία με την ηπειρωτική Μαγνησία, καθώς και για την ανάπτυξη των νησιών μας. Επιπρόσθετα δε, θα επηρεάσει σημαντικά και την ετοιμότητα των λιμένων για την επερχόμενη τουριστική περίοδο, η οποία λαμβανομένων υπόψη των αντίξοων οικονομικών συνθηκών, κρίνεται ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα των νησιών μας.
Ως εκ τούτου, ζητείται από την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη διάθεση των αναγκαίων πιστώσεων, ώστε να μην επηρεαστεί η ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.