Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο Παναγιώτης Αστεριάδης στις μουσικές σκηνές «Αυλαία» και «Χίλιες και Δύο Νύχτες»

Ένας από τους καλύτερους νέους σολίστες στο μπουζούκι, ο Σκοπελίτης Παναγιώτης Αστεριάδης, θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Αυλαία» (Αγ. Όρους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115 – Βοτανικός
, Στάση Μετρό Κεραμεικός, 
Τηλ. 2103474074
) από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε δεύτερη Κυριακή.
Ένα πρόγραμμα με διαλεγμένα λαϊκά τραγούδια από τη δεκαετία του '50 μέχρι και σήμερα. Αποτέλεσμα αυτών των εμφανίσεων θα είναι και ένα cd που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και το επόμενο 22 Οκτωβρίου στις «Χίλιες και Δύο Νύχτες» ο Κώστας Δουμουλιάκας και η Λίλυ Ριτσώνη, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βγαλμένο απ’ το ρεπερτόριο της εποχής που συναντιούνται το ρεμπέτικο με το λαϊκό τραγούδι. Στο μπουζούκι ο Παναγιώτης Αστεριάδης, στο ακορντεόν ο Τζίμης Γκίνης και στην κιθάρα ο Βασίλης Μασαλάς.
Αν λοιπόν επιθυμήσατε να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και φιλόξενο κάντε μια βόλτα στην οδό Καραϊσκάκη 10 στου Ψυρρή και επισκεφθείτε τις «Χίλιες και Δύο Νύχτες».

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.