Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Γίδες καταστρέφουν καλλιέργειες

Ανάστατοι είναι 15 κάτοικοι στην περιοχή Καλόγερος Σκοπέλου γιατί, όπως υποστηρίζουν, κτηνοτρόφος αφήνει τις γίδες του ελεύθερες στα καλλιεργημένα κτήματά τους με συνέπεια να έχουν υποστεί εδώ και καιρό μεγάλη οικονομική ζημιά.
«Μου κατέστρεψαν τα γίδια του, για δεύτερη φορά, 200 μικρές δαμασκηνιές. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Ενημέρωσα το αστυνομικό τμήμα Σκοπέλου και τους ζήτησα να πάρουν μέτρα... Είμαι σε απόγνωση...» μας είπε Σκοπελίτης που έχει...
κτήματα στην περιοχή. Άλλος δαμασκηνοπαραγωγός που άκουγε τη συζήτηση επιβεβαίωσε τα λόγια του συνομιλητή μας λέγοντας μας ότι «ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος είναι ανεξέλεγκτος... μου έχει κάνει ζημιά και εμένα.»
Οι κάτοικοι της περιοχής θα επισκεφθούν το Α.Τ. Σκοπέλου άλλη μια φορά με την ελπίδα να γίνει κάτι...

6 σχόλια:

  1. Και στο καμένο δάσος του Αγνώντα τα ίδια γίνονται, δεν πρόκειται να δούμε ξανά δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θκαμ΄ τα ζα δεν κανε ζημνια, τα σφυραω μια και ερχονται τα σφυραω δυο και καθονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σφύρας τρις και πάν στη δλίατσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιγαν κατα σακατ τα ρμαξαν ουλα τα παλιου ρμαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα συμβαινουν γιατι καποιοι εχουν τα ζωντανα μονο και μονο για τις επιδοτησεις χωρις να μπαινουν στον κοπο να τα φιλανε οπως εκαναν οι παλιοι βοσκοι.Καποιοι δε κανουν αλλο κυριο επαγγελμα και πανε καθε απογευμα για να τα φροντισουν.Ετσι τα ζωντανα ολη μερα πανε οπου βρουν τροφη.Αυτοι ειμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον "Καλόγερο" και στην "Καρυά" τα έχουν ρημάξει τα κτήματα, στα καμμένα στον Αγνώντα βόσκουν ανενόχλητα, το δασαρχείο τι κάνει? Κρίμα που οι περισσότεροι έχουν ολόκληρα βουνά δικά τους, παρα όλα αυτά πάλι δεν τους φτάνουν αυτά τα βουνά που έχουν περιφράξει και τα θέλουν όλα δικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.