Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Γιορτή κρασιού στη Γλώσσα Σκοπέλου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας μετά από 30 χρόνια δημιουργικής πορείας και πολιτιστικής προσφοράς έχει αποδείξει ότι δημιουργεί κάθε εποχή!
Έτσι μετά τα επιτυχημένα «Λοΐζεια» σειρά έχει η γιορτή κρασιού στις 17 Σεπτεμβρίου.
Μια γιορτή που οργανώνεται για πρώτη φορά από το Σύλλογο και που αναμένεται να γνωρίσει επιτυχία, να καθιερωθεί και να ικανοποιήσει όλους όσους θα έχουν την τύχη και την ευκαιρία να παραβρεθούν.
Από τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου το πανηγυράκι θα ξεκινήσει και οι εκπλήξεις της γιορτής αναμένονται πολλές!
Άφθονο δωρεάν κρασί, προσφορά του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «η Δήμητρα», πατητήρι για να αναβιώσουμε το πάτημα των σταφυλιών, αλλά και καζάνι για να παράγουμε το κρασί της ημέρας!..

7 σχόλια:

  1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ..... ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΕΟΣ.... ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ Η ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΟΧΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ (ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ Ν.Ι.Κ.Ο.Σ ) ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΕΦΕΤΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.....) ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑ ΞΑΝΑΡΟΤΑΩ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙ.... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ (,,ΝΥΦΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ,, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ,,ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ TOΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ). ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ)
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΥΕΣΤΑΙΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ,,ΤΙΓΡΗΣ,,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ,,ΤΙΓΡΗΣ,, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ,,ΝΥΦΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ,,

    Υ.Γ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ......ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γλώσσα είναι πάνω στο νησί ή μήπως δεν είναι για κάποιους που θεωρούν τον ευατό τους δεύτερο;
    Ο σχολιαστής μιλάει λες και η εκδήλωση γίνεται αλλού και όχι στον ίδιο τόπο που μας μεγάλωσε και μας έθρεψε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από τη μιζέρια που μας έφαγε το καλοκαίρι, θα μας φάει και το σκότος τώρα. Όποια λάμπα έχει την ατυχία να καεί, δεν αντικαταστείται. Αρκετά σημεία μέσα στο χωριό έχουν σκοτεινιάσει. Για έξω, δεν σχολιάζω! Βλάβες στον ηλεκτροφωτισμό, που δώθηκαν το καλοκαίρι, ακόμα παραμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι εχεις δικιο η Γλωσσα ειναι πανω στο νησι ο σχολιαστης αν καταλαβα καλα παιρνει παραδειγμα απο τον πολιτιστικο συλλογο Γλωσσας για να τα πει ενα χερακι στον πολιτιστικο συλλογο Σκοπελου αν υπαρχει... και παλι αν καταλαβα καλα οι εκδηλωσεις εχουν γινει στην Γλωσσα οχι στην Σκοπελο εχεις τιποτε αλλο να προσθεσης? Ναι Ναι ειναι ο ιδιος ο τοπος που μας μεγαλωσε αλλα στην Γλωσσα πινουν νερο απο το ΛΟΥΚΙ ενω στην Σκοπελο πινουν απ το ΑΛΟΥΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλήρη ενημερωμένος για το ΛΟΥΚΙ και το ΑΛΟΥΠΙ.Αξιο τέκνο της νήσου ΣΚΟΠΕΛΟΣ.Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη μαλωνετε.. Ολοι εμφιαλωμενο πινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.