Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σκοπέλου στο πλευρό των μαθητών

Επιστολή – απάντηση έστειλε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου Σκοπέλου προς τους μαθητές του Λυκείου Σκοπέλου.
«Σε απάντηση του από 28/9/2011 εγγράφου σας (κλικ), σας ενημερώνουμε ότι το έγγραφό σας τέθηκε υπόψη της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκείου Σκοπέλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 28/9/2011 και ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:
  1. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκείου Σκοπέλου συντάσσεται μαζί σας και προσυπογράφει τα αιτήματα και...
    τους προβληματισμούς σας, όπως καταγράφονται και εκφράζονται στο κείμενο που μας επιδώσατε.
  2. Δεσμεύεται επίσης ότι θα σταθεί στο πλευρό σας στις προσπάθειές σας για την αποτροπή της υποβάθμισης του σχολείου και της εκπαίδευσής τους.
  3. Προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας, σας ζητά την αναβολή της κατάληψης του σχολικού κτιρίου μέχρι την Τετάρτη 5/10/2011, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μετά τις οποίες θα υπάρξει άμεσα συνάντηση μαζί σας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καραθανάσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.