Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι

του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου
Άρχισαν στον Δίαυλο και στα Εργαστήρια Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών οι εγγραφές στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι για το εκπαιδευτικό έτος 2011 – 2012.
Το Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι λειτουργεί στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΟΛΟΥ. Το πρόγραμμα του...
περιλαμβάνει μαθήματα: Υποκριτικής, Αυτοσχεδιασμού και Μουσικής.
Στόχος του είναι μέσα από τη λειτουργία του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Εργαστηρίου, να ενισχύσει τη Θεατρική Παιδεία, να δώσει τη δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για το Θέατρο αλλά και να ενεργοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, επίσης να τονώσει την πολιτιστική ανάπτυξη της καλλιτεχνικής ζωής στην πόλη μας.
Τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου πραγματοποιούνται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που διαθέτει στα Εργαστήρια Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών (Κουρουνιώτη 1 με Ολυμπιονίκη Αγνώντα) και πάντα απογευματινές – βραδινές ώρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των φοιτητών που το παρακολουθούν.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα :
24210 48846 ή 24210 25363 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.