Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Παρακαλώ λύστε μου την απορία...

Την απορία της προς τις «Βόρειες Σποράδες» διατύπωσε επισκέπτρια της Σκοπέλου σχετικά με τις τιμές των καυσίμων στο νησί. Μας γράφει:
«Παρακαλώ λύστε μου την απορία, πώς γίνεται και δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, της ίδιας εταιρίας (ΕΛΙΝ), στο ίδιο νησί, ενώ απέχουν περίπου 100 μέτρα μεταξύ τους να πωλούν με διαφορετικές τιμές ανά λίτρο τα καύσιμα;»

13 σχόλια:

  1. Λέγεται ελεύθερη αγορά. Καπιταλισμό έχουμε, που το παράξενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγαινε στο φθηνότερο, από τον ακριβό μόνο οι συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επισκεπτρια που εξεθεσε την αποριατης μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι ζει σε ενα νεοφιλελευθερο καπιταλιστικο κρατος που δεν υπαρχουν μετρα και σταθμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καθένας ψωνίζει από εκεί που τον συμφέρει, τώρα οι τουρίστες ψωνίζουν από αυτό που θα βρεθεί μπροστά τους.Με αυτές τις μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές των καυσίμων κάποιοι πλουτίζουν εν μια νυκτί.ΖΗΤΩ Η ΚΡΙΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ένα βενζινάδικο προμηθέυει και πλοία, άρα η ποσότητα που πουλάει μάλλον είναι μεγαλύτερη από τον άλλο. Αυτό ίσως να δικαιολογεί καλύτερη τιμή από τον προμηθευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα ο ακριβός έριξε τη τιμή κατά 6 λεπτά. Επιασε τόπο το κράξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ...ΑΚΡΙΒΟΥ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ!) ΕΔΩ Η ΛΕΞΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ακριβος εχει και δυο παιδια, ο ακριβος εχει και (1500)¤ενοικιο. Ο φθηνος τι απ τα δυο εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καταναλωτής (δε μου αρέσει ο όρος) αποφασίζει. Αν υπήρχε σοβαρό καταναλωτικό κίνημα ο ακριβός θα είχε κλείσει πρό πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ακριβός επειδή έχει δυό παιδιά και 1500 ενοίκιο πρέπει να πουλάει πολύ πιο ακριβά και οι καταναλωτές πρέπει να δείχνουν κατανόηση και να ψωνίζουν αποκλειστικά απ΄αυτόν όσα πιο ακριβός και αν είναι γιατί κάποιος έχει και ένα νησί δικό του,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν κάνω 4 παιδιά και ανοίξω βενζινάδικο θα αγοράζεις καύσιμα από εμένα ? Δηλαδή το κάθε παιδί πάει 4 λεπτά το λίτρο. Ωραίος είσαι φίλε ! Η κερδοσκοπία πέθανε, είναι καιρός να δουλέψουν και με μικρότερο κέρδος πολλά μαγαζιά στην Σκόπελο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχουμε χαμηλότερο ΦΠΑ στα νησιά μας, και η διαφορά τιμής στα καύσιμα είναι μεγάλη σε σχέση με το Βόλο ή και με άλλα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.