Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ραντεβού στις παλαίστρες ο Α.Ο. Σκοπέλου

Από νωρίς «στα βάσανα» οι αθλητές του Τμήματος Πάλης Υποταγής (Grappling) – Μάχης Υποταγής (ΜΜΑ) του Α.Ο. Σκοπέλου.
Ο παλαιστής Παναγιωταράς Αν.
με τον εκπαιδευτή Μάνο Βασιλείου
Με δυο αθλητές, έναν στην Πάλη Υποταγής και έναν στην Μάχη Υποταγής ο Α.Ο. Σκοπέλου θα συμμετάσχει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Α.Σ. «Έλληνες Μαχητές» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στην Αθήνα.
Με τα χρώματα του Α.Ο. Σκοπέλου στην Πάλη Υποταγής θα αγωνισθεί ο παλαιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ενώ στην Μάχη Υποταγής θα αγωνισθεί ο μαχητής ΠΑΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
Οι αγώνες Grappling – Gi , No Gi & Combat Grappling (ΜΜΑ) θα γίνουν στo Ολυμπιακό Κέντρο της Πάλης στα Άνω Λιόσια (Αττική οδός έξοδος 5).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ολυμπιακές παλαίστρες, σύμφωνα με τους...
κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης και με τους πιστοποιημένους από την Fila διαιτητές της Ομοσπονδίας.
Οι κατηγορίες θα είναι ανδρών (Α' + Β' κατ.) , γυναικών και εφήβων.
Κατηγορίες κιλών για άνδρες : -60, -65, -70, -75, -80, -90, -110, +110kgr
Κατηγορίες κιλών για γυναίκες : -50, -55, -60, -65, +65kgr
Ο Πάτρας Νικόλαος με τον δάσκαλό του
Μάνο Βασιλείου
Ο Εκπαιδευτής του Α.Ο. Σκοπέλου στο Τμήμα Μεικτών Πολεμικών Τεχνών Μάνος Βασιλείου είπε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»
«Με λίγους μήνες δουλειά πέρυσι και πολύ δουλειά από φέτος, ξεκινάμε δυναμικά και μπαίνουμε στα Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία στην Πάλη και Μάχη Υποταγής. Οι αθλητές μου, έχουν μικρή εμπειρία μεν, έχουν όμως ταλέντο, μεγάλες δυνατότητες, όρεξη για δουλειά και όλο το καλοκαίρι κοπίασαν πάνω στο τατάμι, μιας και το τμήμα μας δεν σταμάτησε στιγμή τις προπονήσεις. Τα παιδιά μου αυτά είναι καινούργια στο άθλημα, μικρά στην ηλικία και κατεβαίνουμε στους πρώτους μας αγώνες με σκοπό να δώσουμε μερικά δυνατά ματς, να αποκτήσουμε πείρα σιγά σιγά, να αποβάλουμε το άγχος και το στρες του αγώνα, ώστε από τους επόμενους αγώνες, σε συνδυασμό με αύξηση της τεχνικής κατάρτισης και της φυσικής αντοχής, να αρχίσουμε να διεκδικούμε μετάλλια που θα φέρουμε μαζί μας πίσω στην Σκόπελο.
Πάμε στα δύσκολα ως αρχάριοι αγωνιστικά, είμαι όμως στην ευχάριστη θέση να έχω στην τάξη μου αθλητές με πείσμα, τόλμη και θάρρος. Σε αυτούς τους αγώνες, εμείς μια μικρή ομάδα από την Σκόπελο με περιορισμένες δυνατότητες, θα αγωνισθούμε κόντρα σε πεπειραμένους αθλητές μεγάλων συλλόγων του GRAPPLING, του MMA και του BRAZILIAN JU-JITSU, με διακρίσεις και μετάλλια σε εσωτερικό και εξωτερικό. Αυτό και μόνο φτάνει να με κάνει υπερήφανο για τα παιδιά που θα αγωνισθούν.
Τα μετάλλια θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά και τους επόμενους αγώνες. Κρατώ ελπίδες να καταφέρει να συμμετέχει σε αυτούς τους αγώνες και ο, από πέρυσι αγωνιστικός παλαιστής μας, ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ο οποίος προετοιμάζεται μεν, λόγω όμως κάποιου προσωπικού του προβλήματος η συμμετοχή του ακόμα είναι αναμφίβολη. Έτσι κι αλλιώς η παρουσία και η πείρα του στο τμήμα, βοηθά πολύ τα καινούργια παιδιά που θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται από φέτος.
Στους αγώνες του 2012 ευελπιστώ να κατεβάσουμε περισσότερους αθλητές στα πρωταθλήματα, μιας και πίσω από αυτά τα παιδιά που θα αγωνισθούν φέτος, ακολουθούν εξίσου ικανοί αθλητές που σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμοι να αγωνισθούν. Με χαρά δε υπογραμμίζω, πως ανάμεσα στους αθλητές μας έχουμε και γυναικεία συμμετοχή στην πάλη, συμμετοχή στην οποία στηρίζω πολλές ελπίδες. »

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ...ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.