Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οδηγοί προσοχή...

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν όσοι οδηγοί ανεβαίνουν τον δρόμο στο «καραβοτσάκισμα» και τύχει εκείνη την στιγμή να κατεβαίνει όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
«Ο δρόμος είναι στενός και οι καταστροφές που έχει υποστεί τον κάνουν επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι η κυκλοφορία σε αυτόν τον δρόμο είχε καταντήσει μαρτύριο... Για να αποφύγουμε τις πολλές και μεγάλες λακκούβες μπαίνουμε στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας... Από τύχη δεν συνέβη τρακάρισμα...» μας γράφει οδηγός που χρησιμοποιεί αυτόν τον δρόμο καθημερινά για να πάει στη δουλειά του.

7 σχόλια:

  1. οι οδηγοι να προσεχουν???ο δημαρχος δεν τα βλεπει?ας ερθει μια βολτα απο Σκοπελο να δει τα χαλια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καραβοτσακισμα. η πιο ακριβη περιοχη της σκοπελου με τις βιλες, τις πισινες, και τα δωματια με θεα και τις πιο υψηλες τιμες ενοικιασης…. τοσα χρηματα εισπρατουν κάθε καλοκαιρι οι ιδιοκτητες,… δεν εχουν αραγε να πληρωσουν από ένα σακκι τσιμεντο ο καθενας τους για να κλεισουν τις τρυπες???? αλλα η τσεπη τους εχει ‘καβουρακια’ μαλλον…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, αμα το κράτος είναι ανύπαρκτο...η δημοτική αρχή Σκοπέλου επίσης...να μας το πουν να μην πληρώνουμε φόρους, τέλη κυκλοφορίας και άλλα χίλια δύο και τότε ναι, να τα βάλουμε από την τσέπη μας!Από 'εξυπνάδες' ένα σωρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1;41 φιλε πολύ καλα έθεσες το θεμα 'φορους'.

    Όταν ο δημαρχος παρει αποφαση να εισπραξει τον φορο παρεπιδημουντων από όλα τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΜΗ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ορισμενων ιδιοκτητων στην περιοχη που τωρα παραπονιούνται μετα θα εχει και τα χρηματα να κλεισει τις λακουβες….
    γιατι ετσι είναι αυτά τα πράγματα: παίρνω και δίνω…
    κάποιοι ιδιοκτητες όμως μονο εισπράτουν και κατακρατουν παρανομα τον φορο που πρέπει να αποδώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ειναι δυνατον?εμεις θα στρωσουμε τους δρομους?τοτε γιατι υπαρχει δημαρχος?τι ρολο βαραει ενας δημαρχος???ωραιο κρατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι που εχουν το προβλημα με το δρομο δηλαδη αυτοι που βρισκονται πανω απ τα 60 μετρα ανηφοριζοντας απ το ΠΛΕΟΥΣΑ , ας συνεννοηθουν με το Δημαρχο για το θεμα , αλλιως αυτοι και μονο αυτοι να τα σκασουν και να τα ακουμπησουν που θιγονται τα συμφεροντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον σχολιαστη 11.09.11 ωρα 7,58 π.μ ηθελα να του πω αν ειδε κανενα ονειρο και ξυπνησε πρωι πρωι να γραψει το πικροχολο σχολιο του. Δεν σκεφτηκε ομως πως ο ανηφορος αυτος ειναι μετα τα ακριβα οπως θεωρει Ξενοδοχεια με πισινες κτλ παρα μονο ενα μενει μονο για να εχει σκοτουρα ο ιδιοκτητης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.