Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σύλλογος ουδεμία ευθύνη φέρει..!

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου στη συνεδρίαση της 15/09/2011 αποφάσισε και ανακοινώνει τα εξής:

  1. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ουδέποτε έλαβε απόφαση διοργάνωσης εκδρομής στη Κρήτη, δεν καθόρισε ημερομηνίες και δεν προέβη σε καμία ενέργεια σχετική. Ως εκ τούτου, όσο αφορά στην εκδρομή που διοργανώνεται για τις 30/09 με το όνομα του συλλόγου, ο σύλλογος ουδεμία ευθύνη φέρει.
  2. Ο Αντώνης Μαριδάκης παραιτήθηκε απο το αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ. και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

9 σχόλια:

  1. Ερχομενος απο Λάρισα για να παραστω στην εκδήλωση της γιορτής κρασιου που θα λάμβανε μέρος στην Γλώσσα σήμερα 17/9 με εκπληξη πληροφορήθηκα την ξαφνική παραίτηση του Προέδρου απο το Δ.Σ. του συλλόγου.Με την ματιά του απο απόσταση λάτρη του τόπου αυτού και με τη γεύση των προηγούμενων εκδηλώσεων που λάβανε χώρο κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού με λυπεί το γεγονός οτι ενας δυνατός σύλλογος που εδειξε μια απότομη δυναμική προς τα< εμπρός με ευεργετικά αποτελέσματα για τον τόπο να αναλώνεται σε μικροεγωισμούς και μικροιδιοτέλειες οι οποίες εφεραν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα... Τα εύσημα όπως και την κρίτική την χρεώνονται απο κοινού ολοι και ο πρόεδρος είναι πάντα ο πρώτος "τοίχος" κρούσης. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΞΕΝΟΥΣ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ανώνυμε 12.18μ.μ.
    Δεν ειναι θέμα μικροεγωισμου κ μικροιδιοτελειας!!
    Ειναι θέμα σεβασμού κ υποχρέωσης πρός τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.Δεν γίνετε,ουτε επιτρέπετε να παίρνονται αποφάσεις συλογικές,και μετά να κάνει ο καθένας οτι θέλει!!(ισως κ για προσωπικό οφελος κ ανάδειξη).
    Για αυτο λεγετε Πολιτιστικός Σύλογος.Πρέπει να εκπέμπει πάνω απο ολα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.Και κυρίως απο ΟΛΑ τα μέλη του Δ.Σ.
    Με φασιστικές νοοτροπίες,του στύλ (εγώ είμαι ο ........!!)κ εκβιασμούς,δεν γίνετε τίποτα,κ φυσικά ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΕΟΝ.
    Και σίγουρα ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!!
    Ο σύλογος θα προχωρήσει,θα παραγει εργο,οπως το ξεκίνησε το φετινό Δ.Σ.(δυναμικά) κ με με την βοήθεια του κόσμου,οπου μπορεί.Και να είσαι σίγουρος φίλε Ανωνυμε,οτι θα κάνει ωραία πράγματα!!
    Και ιδέες υπάρχουν κ ορεξη.
    Και κάτι τελευταίο να υπογραμίσω.ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ του Δ.Σ. ,και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ κ ΜΟΧΘΟΥΝ για το καλύτερο αποτέλεσμα.(οπως π.χ.η μεγάλη επιτυχεία των Λο'ι'ζειων 2011).Οχι μονο ο ενας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσωπικά όταν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε για την εκδρομή στην Κρήτη εδώ δεν είδα να αναφέρει ότι την οργανώνει ο σύλλογος. Το οτι παραιτήθηκε απο μόνος του ή τον ανάγκασαν αυτό είναι άλλο θέμα!!! εγώ κυριε/α 3.04 δεν είδα ΠΟΤΕ από τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου να προβάλει το ΕΓΩ του σε αντίθεση με άλλους και άλλες που ανήκουν στον σύλλογο!αλλά ετσι είναι στην Γλώσσα. Μην δείτε να κάνει κάποιος κάτι καλό,να πέσετε όλοι σας και να τον φάτε!!
    και μου αρέσει που λέτε ότι σε ένα σύλλογο όλοι τρέχουν και μοχθούν!μάλλον δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα .... και προσωπικά ξέρω άτομα του συλλόγου που ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!! .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθόλου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει πάντως στο τελευταίο σχόλιο... Μένος διακρίνω και εμπάθεια... Και τέλος πάντων τα "εν οίκω μη ενδήμω"... Αν ο Πολιτιστικός σύλλογος υπάρχει για να αισθάνονται τα μέλη του Δ.Σ. ότι κατέχουν εξουσία και έχουν δύναμη, τότε καλύτερα να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες εκλογές... Ένας τόσο μικρός τόπος χρειάζεται την συνδρομή όλων για να πάει μπροστά. Συμφωνώ με το ουδείς αναντικατάστατος αλλά σκέψου πως κάθε απώλεια έχει τίμημα και κόστος πάντα...εκτός αν θεωρείς ότι ο τέως πρόεδρος μόνο ασχήμιες έπραξε και ήθελε το κακό του συλλόγου. Αλλά μάλλον αυτό θεωρείς αφού ούτε λίγο ούτε πολύ φασίστα τον αποκαλείς...Πρόσεξε μόνο μη μου πουν και για σένα κάποια στιγμή ότι έγινες "βασιλικότερη του βασιλέως"...Ιδού λοιπόν η μεγάλη πρόκληση για το Δ.Σ. και τον Πολιτισμό του: οι επόμενες μέρες... Όλοι εμείς οι λοιποί θα χαρούμε να βλέπουμε έναν σύλλογο να λειτουργεί αρμονικά, να παράγει έργο όλο το χρόνο και να είναι μακριά από μίση και αλληλοσπαραγμούς! Εξάλλου όλα κρίνονται δια του αποτελέσματος και όχι από τις προθέσεις...όσο αγνές κι αν είναι αυτές!...Και εν τέλει καθόλου δε με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος γραμματέας, ποιος μέλος, ποιος ταμίας. Κανέναν μας δεν ενδιαφέρει. Μόνο η αξιοσύνη και τα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Σ. Ως Ανώνυμος 5:35 μ.μ. απάντησα στον Ανώνυμο 3:04 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όποιος πάει να κάνει ένα καλό σε αυτό το τόπο πάνε οι άλλοι να τον φάνε γιατί όπως δείχνει όλοι θέλουν τα αξιώματά, τους χάλαγε που ο τέως πρόεδρός έτρεχε για τον σύλλογο που σχεδόν τα τελευταία χρόνια είχε αδρανήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε έναν σύλλογο γίνονται συμβούλια για να κατατεθούν τα θέματα και να παρθούν αποφάσεις βάση ψηφοφορίας.
    Το αποτέλεσμα είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε και να δουλέψουμε όλοι ενωμένοι.Αν δεν μας αρέσει η απόφαση που πάρθηκε μπορούμε να τη συζητήσουμε δεν μπορούμε όμως να αδιαφορήσουμε και να προχωρήσουμε στα δικά μας θέλω!
    Και όταν αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση τότε μάλλον δεν κάνουμε για μέλη ενός συλλόγου!!!
    Και δεν θα έπρεπε να δώσουμε προσοχή στο ποιος είναι τι σε έναν σύλλογο αλλά το έργο που παράγει το πενταμελές του συλλόγου.Όπως δεν ενδιαφερθήκαμε για πόσους ψήφους πήρε ο καθένας τους έτσι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει και ποιος είναι ο πρόεδρος!!!!Ο πολιτιστικός σύλλογος έχει ταυτότητα εδώ και τριάντα χρόνια δεν περίμενε τον πρόεδρο των τελευταίων μηνών για να δοξαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφέροντα! Παντού συμφέροντα! Προσωπική προβολή , έπαρση , αλαζονισμός! Δεν ξέρουν κάποιοι πως μέσα απ΄ την κοινή προσπάθεια και πορεία , προβάλεται και ο καθένας ξεχωριστά! ΄΄Κομμάτια΄΄ ανόμοια , που υπό συγκυρίες βρέθηκαν να συνθέτουν ένα πάζλ , που αρχή και τέλος δεν θα είχε! Συγκρούσεις , ροκανίσματα καρεκλών , βλέψεις , που απότερο σκοπό δεν είχαν το κοινό καλό αλλά , κατιτίς κρυμμένο πίσω απ΄ αυτές , κάτι διαφορετικό για τον καθένα . Δημιουργία ΄΄στρατοπέδων΄΄ , μέσα σε μια χούφτα ανθρώπων. Γιατί άραγε? Παντού υπάρχουν διχογνωμίες , δεύτερες , τρίτες , τέταρτες σκέψεις ή ιδέες. Σχεδόν όλα μπορούν όμως να επιλύονται όταν υπάρχει καλή θέληση και ομαδικότητα! Που χάθηκε όμως για να βρεθεί εδώ? Ό,τι σπέρνεις θερίζεις λεει η παροιμία. Και να τ΄ αποτελέσματα! Η πορεία θα δείξει το κατά πόσο δικαιωμένος θα βγεί ο καθένας απ΄ τις πράξεις του. Αναμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ. δεν είναι κάτι απλό.Για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου εκλέγεται πρόεδρος ένας συγχωριανός μας που δεν ήταν σε μια συγκρεκριμένη ομάδα ατόμων που διοικούσαν επί σειρά ετών το σύλλογο.Η προσφορά του συλλόγου μεγάλη για τον τόπο κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.Δεν είναι ορθό όμως μερικοί από το Διοικητικό Συμβούλιο να μην δέχονται νέες ιδέες και ένα άνοιγμα του συλλόγου με μια πιό ευρεία αποδοχή από το λαό της Γλώσσας.Μην μιλάτε για χουντικές αντιλήσεις υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους.Μιλάμε για ένα σύλλογο Πολιτιστικό και όχι για μια πολιτική οργάνωση.Κάθε κύταρο μιας μικρής κοινωνίας που θέλει να προσφέρει είναι σημαντικό για τον τόπο.Μην ξαναγυρίσετε στα παλιά.Ελευθερώστε στο σύλλογο από την ταυτότητα που εσκεμμένα του είχατε αποδόσει.Δεν εξυπηρετείτε κανέναν,αντίθετα κάνετε μεγάλη ζημιά και επιφέρετε το διχασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.