Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Καρτάλη - Μιχελή στη Γλώσσα

Στη Σκόπελο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης, ο οποίος  συναντήθηκε με φορείς και συζήτησε τα «ανοικτά» θέματα του νησιού.
Αμέσως μετά την συνάντηση που είχε το πρωί της Κυριακής στη Γλώσσα με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, την αντιδήμαρχο κα Γιώτα Αγγελέτου, την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Γλώσσας κα Ελισ. Παπαχρήστου και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Πάνο Μελαχροινάκη, ο Κώστας Καρτάλης μιλώντας στις «Βόρειες Σποράδες» είπε:
«Βασική μας προτεραιότητα, μαζί με την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή είναι να προωθήσουμε μια σειρά από απαραίτητα έργα για το νησί στα αντίστοιχα υπουργεία.
Ξεχωρίζω τον βιολογικό της Γλώσσας, το λιμάνι του Λουτρακίου, το υδατοδρόμειο και τα “ανοικτά” θέματα της...
λιμνοδεξαμενής Πανόρμου, της δασοπροστασίας και της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Άφησα τελευταίο το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου το οποίο παραμένει όμως πρώτη προτεραιότητα.»
Τέλος ο Κώστας Καρτάλης είπε ότι έχει κάνει τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τις διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης για την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στα σχολεία των Σποράδων.

5 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ? ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ, ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ? ΤΡΙΑΛΑΛΑ..... ΤΡΙΑΛΑΛΑ......ΤΡΙΑΛΑΡΙΛΑΡΙΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον ξέχασε τι έλεγε για το NATURA και τι ψήφισε τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς τον αναγνωστη ΤΡΙΑΛΑΡΙΛΑΡΙΛΑΡΑ
    βλεπω κι έναν που είναι 50% σκοπελιτης 50% γωσσιωτης

    και

    100% πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω βλεπω μια ομαδα του ΠΑΣΟΚ Σκοπελου που μαζι με τον κυριο βουλευτη του ΠΑΣΟΚ και τα εν σκοπελο [κοματολεβεντοπαιδα]χωρις ντροπη πανωτους σεργιαναγαν ολο το νησι για να πεισουν τον κοσμο οτι το ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Αλλα ο εν λογω βουλευτης τι ελεγε για το νατουρα και τι ψιφησε,και αλλα πολλα που ξερουμε περι ΠΑΣΟΚ.Μια ερωτηση θα κανω κλεινωντας καλω να απαντησει οπιος [λεβεντης] πασοκος εχει την γνωση και ειδικα απο τους κυριους που συνοδευαν τον κυριο καρταλη,ποιος πονταρισε 22δις ευρω στην χρεωκοπια της ελλαδας....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΣΤΟΧΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.