Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

«Δύο Αλέξανδροι»: Να συνεργήσουμε για το σοβαρό πρόβλημα στο νερό της Σκιάθου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκιαθιτών «Δύο Αλέξανδροι», ύστερα από τις πρόσφατες αναλύσεις του νερού από το Γενικό Χημείο του Κράτους εκτιμά το προκύψαν πρόβλημα ως μεγίστης σοβαρότητας και υψίστης σημασίας για την υγεία και τη ζωή των κατοίκων και το μέλλον του νησιού.
Είναι εμφανές ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε περιστασιακό ούτε μπορεί η επίλυσή του να αφεθεί στις μεταβολές του καιρού. Μπορεί οι ποσότητες του υδραργύρου να...
μειωθούν στα επιτρεπτά όρια κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά το καλοκαίρι θα επανέρχονται συνεχώς αυξανόμενοι.
Η φύση του προβλήματος δεν επιτρέπει κανέναν πλέον εφησυχασμό, ούτε μπορούμε να αρκούμαστε στην ενημέρωση, ακόμη και αν αυτή είναι ακριβής, έγκαιρη και λεπτομερής.
Προς τούτο είναι αδήριτη ανάγκη το Δημοτικό Συμβούλιο να δώσει κατ΄ αρχήν συγκεκριμένες οδηγίες στους κατοίκους και να πάρει άμεσες αποφάσεις για την ουσιαστική αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματος.
Καλούμε τους κατοίκους της Σκιάθου να αντιληφθούν τη σοβαρότητα του προβλήματος και να συνεργήσουν στην αντιμετώπισή του.
Σκιάθος, 22 Σεπτεμβρίου 2011.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σκιαθιτών
«Δύο Αλέξανδροι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.