Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση για τα αντιλαϊκά μέτρα

Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ,
το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού,
το Σωματείο Οικοδόμων και
ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου
καλούν όλους τους Σκοπελίτες σε συγκέντρωση,
την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ.,
μπροστά από το δημοτικό καφενείο Σκοπέλου, για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας και την άρνησή μας να πληρώσουμε τα χαράτσια της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.

2 σχόλια:

  1. Γιάννης Δημ. Τζώρτζης28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 π.μ.

    ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ... ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΟ (ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ!!!!) ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ (ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΥΤΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ), ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΤΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΚΥΤΟΥΣΑΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 7ΩΡΟΦΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    Γιαννης Δημ. Τζωρτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλέφτες δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, όλοι μας άλλοι λίγο και άλλοι πάρα πολύ έχουμε κλέψει το κράτος.Ας αναλογιστούμε όλοι μας πότε πληρώσαμε το φόρο που μας αντιστοιχεί στο κράτος, εδώ υπάρχουν εφοπλιστές που παίρνουν επίδομα ανεργείας!!! Τα νομικά πρόσωπα κερδοσκοπικού χαρακτήρα χρωστάν 42 δις € στο κράτος και για τα φυσικά πρόσωπα δεν έχει βγεί ακόμα η λίστα (βλ. Βοσκόπουλος).Στην Ελβετία οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι αφορολόγητες, ενώ οι Γερμανοί και οι Βρετανοί τις φορολόγησαν στην Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.