Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Συμμετοχή στις ΔΕΥΑ ζητά το ΤΕΕ Μαγνησίας

Τη συμμετοχή εκπροσώπων τού ΤΕΕ Μαγνησίας στα Διοικητικά Συμβούλια των ΔΕΥΑ Δήμων του νομού, μεταξύ των οποίων της Σκιάθου και της Σκοπέλου, ζητά με επιστολή του στους αντίστοιχους δημάρχους Πλωμαρίτη και Μιχελή το ΤΕΕ.
Όπως αναφέρει σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε όλες τις ΔΕΥΑ της χώρας, συμμετέχουν εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων - κυρίως των ΤΕΕ - βάσει του νόμου που...
διέπει τη λειτουργίας τους, συμμετέχουν στα Δ.Σ.
Το ΤΕΕ επισημαίνει ότι είναι ο θεσμοθετημένος τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας και ένα από τα κυριότερα αντικείμενα των ΔΕΥΑ είναι τα τεχνικά έργα.
«Σήμερα η ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στα οποία θα πρέπει όλοι οι φορείς συντονισμένα να συμβάλουμε και το ΤΕΕ Μαγνησίας θα μπορούσε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς τα μέλη του διαθέτουν τις γνώσεις και το κύρος να σταθούν αρωγοί σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί καθώς και στην προώθηση χρηματοδοτήσεων και κατασκευής έργων», αναφέρει το ΤΕΕ.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.