Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η προβολή της Σκοπέλου για τη νέα σεζόν

Συνεδρίασε χθες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου. Συζητήθηκε ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή του νησιού σε εκθέσεις, η εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων και οι τρόποι εξεύρεσης χρημάτων για την προβολή του νησιού.
Αποφασίστηκε να γίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου οι εξής εισηγήσεις:
Συμμετοχή στην έκθεση «Philoxenia 2011» που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από 18-20 Νοεμβρίου.
Το συνολικό κόστος για την έκθεση, αν η Σκόπελος συμμετείχε με...
δικό της περίπτερο,  ήταν 3100 ευρώ και γι΄αυτό αποφασίστηκε να συμμετέχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου το κόστος θα είναι περίπου 1500 ευρώ.
Για τις υπόλοιπες εκθέσεις που θα γίνουν, πρόταση της επιτροπής είναι η εκ νέου συμμετοχή σε Βουλγαρία (holiday & spa Expo), Σερβία (International Fair of Tourism), Ρουμανία (Romexpo) και στη Νορβηγία (Reiseliv), Δανία (Ferie for Alle), Ισπανία (Fitur), Ιταλία (Borsa Internaziolalle Del Tourismo), Γερμανία (ITB), Γαλλία (Map a Paris), Κύπρος (Travel).
Εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων.
Για την καλύτερη προβολή του νησιού η Τουριστική Επιτροπή καλεί τους φωτογράφους του νησιού να προσφέρουν φωτογραφίες τους, που θα χρησιμοποιηθούν στα έντυπα. Επιπλέον, αναζητούνται χορηγοί που θα αναλάβουν την εκτύπωση των εντύπων.
Η Τουριστική Επιτροπή σκέπτεται να αρχίσει καμπάνια – συζήτηση με τίτλο «Ο Τουρισμός μάς αφορά όλους» όπου, μεταξύ των άλλων, θα προτείνεται να θεσμοθετηθεί, στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ, ένα ανταποδοτικό τέλος τουριστικής προβολής. Με αυτό τον τρόπο οι υποστηρικτές της πρότασης πιστεύουν ότι η προβολή του νησιού, από την οποία ωφελούνται όλοι οι Σκοπελίτες, θα είναι αρτιότερη και δεν θα εξαρτάται από τις διαθέσεις της εκάστοτε δημοτικής αρχής.
Η πρόταση έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία (μειοψήφησαν οι κ.κ. Σκούρας και Πατσής Γ.).
Τέλος, ιταλικό κανάλι θα βρεθεί μέσα Οκτωβρίου σε 4 ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων και η Σκόπελος. Στη Σκόπελο θα προβάλουν κατά κύριο λόγο, τις τοποθεσίες όπου γυρίστηκε η κινηματογραφική ταινία «Mamma mia».

26 σχόλια:

  1. Να επιμείνετε στην Ιταλική αγορά γιατί αυτοί μας ξελάσπωσαν τον Άυγουστο και του χρόνου που θα έρθουν ακόμα λιγότεροι Έλληνες τους έχουμε περισσότερο ανάγκη.
    Οι τουρίστες από την Βρετανία επίσης αποτελούν ένα πολύ μεγάλο μέρος των ξένων τουριστών της Σκοπέλου και θα πρέπει να ενισχύσουμε και εκεί την θέση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννης Δημ Τζωρτζης23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:17 π.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΒΑΡΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΓΔΙ......
    ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΞ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΛΙΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΦΙΛΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
    ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ BLOG ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ....ΠΑΡΑΓΑΔΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ.... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Κ.Κ. ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ..... ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ... ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα...τοσο πολυ δεν μπορει ο δημος να διαθεσει 3,100 ευρω για την προβολη του νησιου στη Φιλοξενια...??? Δεν σκεφτηκε η Τουριστικη Επιτροπη, (τα ονοματα των οποιων κυριων δεν γνωριζουμε ολοι ουτε την γνωση τους πανω στο αντικειμενο, και αποφασιζουν για την τυχη μας και την προβολη του νησιου), να βρει χορηγιες απο τα μεγαλυτερα ξενοδοχεια της Σκοπελου και να καλυψει τα εξοδα...?? Σε ανταλλαγμα ας πουμε να τους γινει δωρεαν διαφημιση...??
    Οσο για τις εκθεσεις στα Βαλκανια..οπως λεει ο φιλτατος πιο πανω...."Το νερο στο γδι"...ελεος...δεν πειρατε ακομα χαμπαρι οτι αυτα κι αν ειναι πεταμενα λεφτα.....ποιος επωφεληθεικε απο τους συγκεκριμενους......μα τοσο ασχετοσυνη πλεον.....τοοοση.....???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ασχετοσύνη βρισκεται μάλλον σ'αυτους που σχολιάζουν ανώνυμα και δεν έχουν το θάρος της γνώμης τους.
    Όσο για τα μεγάλα ξενοδοχεία αλλα και απλούς επαγγελματίες, έδειξαν πέρυσι τη συμμετοχή τους για την προβολή και αξίζουν ευχαριστίες και συγχαρητήρια.
    Είναι καιρός όμως να να καταλάβουν όλοι το πόσο μας αφορά ο τουρισμός, από τους άμεσα εμπλεκομένους μέχρι τους φίλους μας τους βοσκούς.
    Και επι της ουσίας:
    Η φιλοξένεια είναι μια κοροιδία και καλό θα ήταν να παρευρεθούμε με τα λιγότερο δυνατα έξοδα.
    Οφείλουμε επίσης να συνεχίσουμε τις "Βαλκανικές" προσπάθειες διότι εύκολα μπορούμε να θεωρηθούμε ασυνεπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και συ φίλε "ανώνυμε"..γιατί σχολιάζεις και λες εμάς άσχετους...εγώ τουλάχιστον σου λέω και το μικρό μου όνομα και θάρος περύσιο έχω να πω ότι γνώμη θέλω..! Αλλά..όπως πολλοί άλλοι..βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος!! Γιατί σε ενδιαφέρει περισσότερο το όνομα κάποιου αντί αυτά που έχει να πει...???...Το δικό σου το ονοματάκι ποιό είναι..?? Μάλλον έχεις να κάνεις με τις αποφάσεις αυτές και θείγεσαι τόσο εύκολα...!! Εκθέσεις όπως Γερμανίας και Αγγλίας ας πούμε...δεν μας κάνουν..ή δεν έχουμε λεφτά να διαθέσουμε...το γνωστό παραμυθάκι...!! Όσο για τα Βαλκάνια...μάλλον εκεί αξίζεις να πας..και πουθενά αλλού....!!
    Αντώνης..
    ..σε περίπτωση που δεν το δεις στην αρχή του σχολίου μου πάλι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το “Mamma Mia” κρατάει ακόμα και μάλιστα πολύ καλά.
    Ένα ατού είναι το “Mamma Mia”, που θα πρέπει τα μέλη της επιτροπής να λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τους σχετικά με την προβολή και την επικείμενη καμπάνια που θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.....
    ΑΚΟΥ ΛΕΙ ,,ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ,, ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ. (ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ) ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ,,ΥΠΑΡΧΟΥΝ,,!!! ΝΑΙ ΝΑ ,,ΥΠΑΡΧΟΥΝ,,!!! ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ,,PHILOXENIA 2011,,ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ. ,,ΚΑΛΙΟ ΜΟΝΟΣ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που ξέρει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων να κάνει καλά στην Ελλαδίτσα μας, χωρίς να συμμετέχει πουθενά ενεργά για να αλλάξουν τα πράγματα, είναι να κάθεται στον καναπέ του και να κρίνει εκ του ασφαλούς αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι. Και δυστυχώς για το νησί μας δεν αποτελούμε εξαίρεση.
    Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που προσπαθούν. Σε όλους τους τομείς ου αφορούν το νησίμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ....

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ?

    ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ?

    ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ?

    ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ?


    ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΣΗΣΗ....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΓΟΥΝ ...ΚΑΠΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω του 11:39....!!
    Εκπαίδευση και πάλι εκπαίδευση...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ......ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο 23.9 11.39 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΕΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΛΛΑ.... ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ..... ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ.... ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ?......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η διαφήμιση το νησιού μας στο εξωτερικό ή όπου αλλού, είναι ανώφελη και σπάταλη. Δεν προσπαθείς να φέρεις επισκέπτες σε ένα νησί από τη στιγμή που δεν είσαι έτοιμος να τους δεχτείς.
    Το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι δυσαρεστημένους πελάτες και αντί για διαφήμιση από αυτούς, δυσφήμιση.
    Ένας ευχαριστημένος πελάτης θα σε προτείνει σε άλλους δέκα, ενώ ένας δυσαρεστημένος θα αποτρέψει εκατό.
    Προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να γεμίσουμε ένα τρύπιο κουβά, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα, αντί να κοιτάξουμε να τον μπαλώσουμε και στη συνέχεια να τον γεμίσουμε.
    Η γνώμη μου είναι να επικεντρωθεί ο Δήμος στην επιμόρφωση, μέσα από σεμινάρια, όλων των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε να εξαλείψουμε το φαινόμενο των δυσαρεστημένων επισκεπτών.
    Η Σκόπελος είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, δεν χρειάζεται διαφήμιση, η ουσία είναι να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο είναι γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πατριωτες διαβασατε τι γραφει ο Κ.Τζωρτζης αντε κινηστε ειναι καλες αγορες αυτες που λεει γαλλοι και ελβετοι, οπως και ενας αλλος κυριος γραφει για ιταλους οτι ξελασπωσαν την υποθεση φετος σωστα μιλα και εκει,διοτι οι σλαβοι δεν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Η διαφήμιση το νησιού μας στο εξωτερικό ή όπου αλλού, είναι ανώφελη και σπάταλη"...
    Μεχρί να γίνει επιμόρφωση όλων των επαγγελματιών καλό θα είναι να αποτρέπουμε όσους θέλουν να έρθουν στο παγκοσμιού φήμης νησί μας που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ διαφήμιση, για να μην τους δυσαρεστήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΈΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο "ΔΗΜΟΣ" ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΝΗΣΙΟΥ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιμωρφωση θελουν αυτοι που νομιζουν οτι εχουν την φωτιση του ξερολα,οσο για τον πλατανα δεν ξερω τι και ποιος ειναι αλλα μαλλον πασχει απο το συνδρομο πεφωτισμενος ΞΕΡΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ Κο ΤΕΝ ΤΕΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ...

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ....

    http://greektourismblog.com/2011/10/06/%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CE%B4%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BC%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ (Συζητήθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο):
    5. Έγκριση Κανονισμού λειτουργίας επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Σκιάθου.
    6. Συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WORLD TRAVEL MARKET 2011» και ψήφιση πίστωσης για την συγκεκριμένη έκθεση ποσού 6.500 ευρώ.
    7. Συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IBTM 2011» και ψήφιση πίστωσης για την συγκεκριμένη έκθεση ποσού 5.600 ευρώ.
    8. Ψήφιση πίστωσης 15.000 ευρώ στον Κ.Α. 006432.2 του προϋπολογισμού του Δήμου Σκιάθου για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ του Δήμου Σκιάθου.
    9. Ψήφιση πίστωσης 20.000 ευρώ στον Κ.Α. 006431 του προϋπολογισμού του Δήμου Σκιάθου για την ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ του έντυπου υλικού και της διακόσμησης των εκθεσιακών περιπτέρων του Δήμου Σκιάθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενα δείγμα από απόφαση του Δ.Σ. Σκιάθου για την αύξηση των Δημοτικών τελών για το έτος 2011
    Σύμφωνα με το 7%, που προτείνουμε για αύξηση, οι χρεώσεις προσαρμόζονται ως εξής ανά τετραγωνικό μέτρο: για τις κατοικίες 1,52 ευρώ, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια 5,72 ευρώ, τους επαγγελματικούς χώρους 7,59 ευρώ, τους ακάλυπτους χώρους, μάντρες 2,14 και για χώρους μεγαλύτερους των 1.000 τ.μ. και μικρότερους των 6.000 τ.μ. 1,53 ευρώ.»
    Δεν θα συνεχίσω γιατί δεν θα κοιμηθείτε απόψε...
    Σε αντιπαράθεση σύμβουλοι στο Δ.Σ. Σκοπέλου προτείνουν την μείωση όλων των Δημοτικών τελών κατά 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είναι τόσο μεγάλη η τουριστική περίοδο στην Σκίαθο και γιατί διαφημίζεται και ακούγεται παντού...
    Φίλε αναγνώστη 6/10/11 και ώρα 6:04 ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός και μας έδωσες την σωστή απάντηση.
    Υποθέτω πως είναι δικό σου και το επόμενο σχόλιο...
    Ας τα βλέπουν αυτά οι δικοί μας Δημοτικοί Σύμβουλοι, ας αποφασίσουν κάτι παρόμοιο και ας σταματήσουν επιτέλους και ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα κερδίσουν περισσότερους ψήφους στις επόμενες εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι ο «6 Οκτωβρίου 6:04.»
    Όχι το επόμενο σχόλιο δεν είναι δικό μου. Κάποιος αναγνώστης του blog καλά έκανε και με συμπλήρωσε...
    Πρέπει να δούμε τα πράγματα όπως είναι... Το μείωση 20% που λένε συγκεκριμένα άτομα είναι εκ του ασφαλούς και πρόκειται για καθαρό λαϊκισμό...
    Αν διοικούσαν τον Δήμο θα είχαν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μερικοί θέλουν όλα να τα κάνει το κράτος και ο Δήμος και να μην βάζουν καθόλου το χέρι στη τσέπη.Μόνο ξέρουν να λένε "Να πληρώσουν αυτοί που έχουν" λές και αυτοί δεν έχουν.
    Κάποιοι άλλοι περιμένουν την διαφήμιση και τις ενέργειες του Δήμου για τον τουρισμό αλλά μόλις τους πεις να πληρώσουν για τις πλατείες, λένε ότι και αυτοί ότι δεν έχουν, γιατί τα κρατάνε ανοιχτά τα μαγαζιά τους τόσα χρόνια αφού δεν βγάζουν λέφτα;Αν νοικιάσεις ένα σπίτι και δεν έχεις να πληρώσεις σε πετάνε έξω, εδώ τόσα χρόνια με τις πλατείες γιατί να συμβαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν το 20% μείωση που πρότειναν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης σε όλους τους επιχειρηματίες του Νησιού είναι Λαϊκισμός...
    Το 20% μείωση σε ένα μόνο επιχειρηματία που αποφάσισε η Διοίκηση του Δήμου Σκοπέλου τι είναι;;;;;;;;
    Μήπως είναι η αναγνώριση της βοήθειας (από πλευράς Διοίκησης) για την υποψηφιότητα του στις εκλογές του 2010 με το συνδυασμό του ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ευχαριστώ.
    Υ.Γ. Προς τον 8 Οκτωβρίου 2011 1:21μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχει εγκριθεί η μείωση της απόφασης του Δ.Σ. από το αρμόδιο όργανο και βγάζεις τα συμπερασματά σου;
    Είσαι υπέρ της μείωσης του 20% σε άλλους. Με αποτέλεσμα να μαζεύεις από αύριο τα σκουπίδια από μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 20% ναι, αλλά όχι μόνο τα σκουπίδια θα μαζεύεις μόνος σου αλλά και τον δρόμο σου θα φωτίζεις με το φανάρι...
    Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν πιστεύω πως θα εγκριθεί από την Περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να μη γίνει καμία μείωση σε κανέναν, ρουσφέτια και νταβατζιλίκια είπατε να τα καταργήσετε.Σημασία δεν έχει αν θα εγκριθεί η απόφαση από την Περιφέρεια αλλά γιατί πήρε ο Δήμος τέτοια απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.