Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

«Τηλεμάχεια»: Η νέα ταινία μεγάλου μήκους που θα γυριστεί το Σεπτέμβριο στη Σκιάθο

Μια ταινία μεγάλου μήκους του Alexander Francis Nally
Η ανεξάρτητη αγγλική εταιρεία παραγωγής Matchbox Productions Ltd με έδρα το Λονδίνο, ανακοινώνει την έναρξη των γυρισμάτων της μεγάλου μήκους ταινίας με τίτλο «Τηλεμάχεια», στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 στο νησί της Σκιάθου.
Ο Κων. Μαρκουλάκης
πρωταγωνιστεί στην ταινία
Η «Τηλεμάχεια», ένα συγκλονιστικό δράμα βασισμένο σε δυνατές και ανατρεπτικές ανθρώπινες σχέσεις, περιγράφει ιστορίες ανθρώπων από διαφορετικά μέρη και με διαφορετικές προσωπικότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό: το πέρασμα του χρόνου και την αναγκαστική ενηλικίωση τους. Εμπνευσμένη από το ομηρικό έπος Οδύσσεια η ταινία ακολουθεί το ταξίδι του Τηλέμαχου, ενός νεαρού αγοριού αποκομμένου από τον κόσμο, χωρίς καμία αίσθηση της ταυτότητάς του, προς την αναζήτηση του πατέρα του, Ηλία. Ο Ηλίας, ψαράς στο νησί της Σκιάθου όπου ζει μια ανέμελη και ήσυχη ζωή, θα επιδιώξει να...
διδάξει στον γιο του της απλές αξίες της ζωής. Η σχέση ανάμεσα σε πατέρα και γιο ενδυναμώνεται, καθώς ο νεαρός Τηλέμαχος αρχίζει να ανακαλύπτει την ιστορία των προγόνων του αλλά και του ίδιου του του εαυτού. Μυστικά από το παρελθόν όμως σύντομα θα απειλήσουν τον κόσμο του Τηλέμαχου και το δεσμό του με τη νέα του οικογένεια.
Παράλληλα με φόντο το αστικό τοπίο του ανατολικού Λονδίνου, παρακολουθούμε την ιστορία του Ομάρ, ενός νεαρού Πακιστανού μουσουλμάνου και της Έμιλυ, μιας νεαρής καθολικής Αγγλίδας. Οι δύο νέοι που προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους και θρησκείες θα βρεθούν αντιμέτωποι με στερεότυπες προκαταλήψεις και αντιδράσεις από το περιβάλλον τους που απειλούν να καταστρέψουν τη σχέση τους.
Η Τηλεμάχεια αποτελεί μια ιστορία που θα αμφισβητήσει τους δεσμούς των καθημερινών σχέσεων, δίνοντας έμφαση σε αυτές μεταξύ εραστών, θρησκείας, φύσης και οικογένειας μα πάνω από όλα της σχέσης του ανθρώπου με τον εαυτό του. Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει να πει την δική του ιστορία.
Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Patrick Fryer & Ελένη Αποστολοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.