Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η πιο δύσκολη σχολική χρονιά...

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και η σχολική χρονιά στη Σκόπελο ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και με πολλά προβλήματα καθώς υπάρχει έλλειψη βιβλίων και καθηγητών.
Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου
στη νέα διευθύντρια του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, που παραβρέθηκε στους αγιασμούς του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου, συζήτησε με τους διευθυντές και τους καθηγητές και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Απευθυνόμενος στους μαθητές ο Δήμαρχος είπε:
«Έχουμε δύο συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό, τους περισσότερους τους γνωρίζω και το λέω μετά λόγου γνώσεως και εσάς, τους μαθητές, που είστε αυτό που σήμερα ελπίζουμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Κάντε την προσπάθεια που χρειάζεται για να βγούμε από το τέλμα...»
Ο δήμαρχος Σκοπέλου Γ. Μιχελής με τον διευθυντή
του Γυμνασίου Φίλιππο Λεμονή
Μετά τον αγιασμό μας είπε: «Αρχίζουμε με δυσκολίες τη χρονιά, είτε από έλλειψη βιβλίων, είτε από έλλειψη καθηγητών. Ο Δήμος, η σχολική επιτροπή και το διδακτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι αυτά τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο προσωρινά...
Εύχομαι καλή και παραγωγική χρονιά.»

3 σχόλια:

  1. Η πιο δύσκολη χρονιά, ναι καλά, τις επόμενες να δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι να δουλέψουμε όλοι με περισσότερη σύνεση, γιατί η χρονιά είναι πολύ δύσκολη. Ελπίζω οι καθηγητές δημόσιας και ιδιωτικής παιδείας, να ρίξουν τις τιμές στα απογευματινά μαθήματα. Ας σκεφτούν ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από μεγαλύτερη ετοιμασία. Οι επιλογές στον τόπο μας είναι περιορισμένες και ότι ο χρόνος είναι ζόρικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια ¨φαντασιακή¨ σχολική χρονιά ξεκίνησε. Χωρίς καμιά προσδοκία ότι κάτι θα διορθωθεί, χωρίς βιβλία αλλά με ¨εκπληκτικές¨ φωτοτυπίες και cd, χωρίς γενικά καμία ελπίδα για το μέλλον. Η μόνη παρηγοριά για τα σχολειά του τόπου μας είναι οι γεμάτοι ενθουσιασμό και ζωντάνια νέοι εκπαιδευτικοί μας που πλαισιώνονται από την εμπειρία και αγάπη των παλαιοτέρων.
    Είναι οξύμωρο αλλά ας το ευχηθούμε: καλή σχολική χρονιά και καλό ¨κουπί¨ σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.