Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Εκδρομή στην Κρήτη

Εκδρομή – οδοιπορικό στην πανέμορφη Κρήτη διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 7 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της 8ήμερης εκδρομής έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/09
ΓΛΩΣΣΑ – ΒΟΛΟ - ΧΑΛΚΙΔΑ – ΠΕΡΑΙΑ
Αναχώρηση το πρωί από την Γλώσσα με «δελφίνι». Άφιξη στον Βόλο. Ολιγόωρη παραμονή και αναχώρηση για την Χαλκίδα. Βόλτα και γεύμα στα στενά του Ευρίπου. Αναχώρηση το απόγευμα για τον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και...
αναχώρηση για την Κρήτη.
ΣΑΒΒΑΤΟ 01/10
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΟΣ
Άφιξη στο Ηράκλειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (εφόσον τα δωμάτιά μας είναι ελεύθερα). Ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης: την πλατεία Ελευθερίας, την Κρίνη του Μοροζίνι, τον ναό του Αγ. Τίτου, τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Μηνά και την Ενετική Λότζια. Συνεχίζουμε για την Κνωσό, το κέντρο του λαμπρού Μινωικού πολιτισμού. Επίσης θα επισκεφθούμε το Ενυδρείο της Κρήτης και τον τάφο του Καζαντζάκη. Γεύμα (εξ ιδίων). Απόγευμα ελεύθερο.
ΚΥΡΙΑΚΗ 02/10
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τον φημισμένο Αγ. Νικόλαο. Είναι ιδιαίτερα γνωστός ως τουριστικό προορισμός, για την λίμνη – κρατήρα στο κέντρο της παραλίας του, για τη Ελούντα και φυσικά για την φημισμένη Σπιναλόγκα (την οποία θα επισκεφθούμε προαιρετικά). Γεύμα και επιστροφή στην Χερσόνησο, όπου θα πάρουμε το απογευματινό καφέ μας, στην πλέον κοσμοπολίτικη παραλία της Κρήτης. Το βράδυ ελεύθερο.
ΔΕΥΤΕΡΑ 03/10
Ι.Μ. ΑΡΚΑΔΙΟΥ-ΡΕΘΥΜΝΟ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΧΑΝΙΑ
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση από το ξενοδοχείο με προορισμό την μαρτυρική Ι.Μ. Αρκαδίου, γνωστή από το μαρτυρικό και ηρωικό θάνατο που επέλεξαν οι μοναχοί για να μην παραδοθούν στους κατακτητές. Το μεσημέρι θα περιηγηθούμε στο γραφικό Ρέθυμνο με το παραδοσιακό κλειστό λιμάνι του, το Ενετικό Φρούριο Φορτέζα, και τα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης. Μετά το γεύμα αναχωρούμε για την μοναδική λίμνη της Κρήτης, την λίμνη Κουρνά, η οποία έχει τουριστικό ενδιαφέρον με καφετέριες και ταβέρνες και παράλληλα προστατεύεται ως τόπος φυσικού κάλους και βιοποικιλότητας από τα προγράμματα Natura και Ramsar. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο Κολυμπάρι, έξω από τα Χανιά. Το βράδυ βόλτα στην πανέμορφη γραφική παραλία των Χανίων.
ΤΡΙΤΗ 04/10
ΧΑΝΙΑ - ΟΜΑΛΟΣ – ΜΑΛΕΜΕ
Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε τους τάφους των Βενιζέλων, θα ξεναγηθούμε στην Κλειστή Αγορά και στο παλιό Βενετσιάνικο λιμάνι. Στην συνέχεια, με το λεωφορείο θα πάμε στην κορυφή του υψηλότερου βουνού της δυτικής Κρήτης, του Ομαλού. Εκεί όπου αρχίζει η κάθοδος ενός από τα σπουδαιότερα φαράγγια της Ευρώπης, το φαράγγι της Σαμαριάς. Εκεί όπoυ υπάρχει το μοναδικό είδος αγριοκάτσικων, τα κρι-κρι, εκεί όπου το αγνάντιο προς το Λιβυκό και το Αιγαίο πέλαγος είναι απέραντο. Πόδι κατακτητή δεν πάτησε αυτήν την κορυφή. Στην επιστροφή θα γευματίσουμε και πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας θα αποδώσουμε φόρο τιμής στο Γερμανικό Νεκροταφείο του Μάλεμε, εκεί όπου δόθηκε μια από τις μεγαλύτερες μάχες το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Το βράδυ γλέντι με παραδοσιακά Κρητικά τραγούδια και χορούς με τον τοπικό Χορευτικό Σύλλογο από το Κολιμπάρι.
ΤΕΤΑΡΤΗ 05/10
ΧΑΝΙΑ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το Λιβυκό πέλαγος, στο νότιο τμήμα της Κρήτης, στην Παλαιοχώρα. Εκεί είναι ο ιστορικός οικισμός Λισσός . Το γεύμα μας θα το πάρουμε στην παραλία της Ελαφονήσου, στο δυτικότερο άκρο της Κρήτης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στα Χανιά.
ΠΕΜΠΤΗ 06/10
ΧΑΝΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ
Πρόγευμα. Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για βόλτα στην παραλία των Χανίων, για να ψωνίσουμε Κρητικά προϊόντα και να επισκεφθούμε τις Ενετικές Εκκλησίες της Κυρίας των Αγγέλων, του Αγ.Ιωάννου του Ερημίτου και της Αγ. Τριάδος των Τσαγκαρόλων. Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο για το Πειραιά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/10
ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΓΛΩΣΣΑ
Άφιξη στον Πειραιά και άμεση αναχώρηση για τον Αγ.Κων/νο. Στις 10:30 π.μ αναχώρηση με το δελφίνι για την Γλώσσα όπου θα φθάσουμε το μεσημέρι, ολοκληρώνοντας ένα πανέμορφο οδοιποικό στην λεβεντογέννα Κρήτη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Πολυτελές λεωφορείο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ σε ΑΒ4 καμπίνες (εσωτερικές) με ντους/WC
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του λεωφορείου
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CASTELO (Ηράκλειο) και τρεις στο LYCASTI (Χανιά) σε δίκλινα δωμάτια.
Πέντε πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
Αρχηγό του γραφείου καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στην Κρήτη
Ξεναγό στο Ηράκλειο
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ
ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ: 315€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΗΛ. 24240 33100 - 6944962028

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.