Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Έκθεση τοπικών προϊόντων στη Σκόπελο

Έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων αρχίζει σήμερα στη Σκόπελο στο παλιό λιμάνι και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τις 20 Αυγούστου. Συμμετέχουν οι παραγωγοί: Σπύρου Αλέξανδρος, Γαλατσάνου Ουρανία, Αμυγδαλάκη Δάφνη, Λαντζούνης Ανδρέας, Καραμπάση Μινούλα, Κοσμάς Σπύρος, Πολυχρονίου Ελένη, Καβούρη Ευλαλία, Χριστίνη Ματίνα, Βλαχάκη Σοφία, Γκίκα Δέσποινα, Νάστα Ευμορφία, Σπύρου Αλεξάνδρα, Κοσμάς Αρτέμης.
Όσοι επισκεφθούν την έκθεση μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν σκοπελίτικο μέλι και προϊόντα αυτού, σκοπελίτικα δαμάσκηνα, γλυκό κουταλιού αυγάτο, σαπούνια, βότανα, σκοπελίτικο κρασί, λάδι και ελιές.

3 σχόλια:

  1. Εκτός από την έκθεση τοπικών προϊόντων γιατί δεν έγινε γνωστή και η εκδήλωση με το γλωσσώτικο χορευτικό; Όλος ο κόσμος ήταν ανενημέρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και συγχαρητήρια για αυτή την ανάρτηση γιατί είναι η μόνη διαφήμιση που γίνεται μέσα από αυτό το blog, μιας και η ΔΗΚΕΣ δεν έβγαλε ούτε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για να ενημερωθούν οι επισκέπτες του νησιου.
    ΥΓ: Η Σκόπελος δεν έχει χορευτικό συγκρότημα; Γιατί, για την χθεσινή εκδήλωση, ήρθε από τη Γλώσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οι Σκοπελίτες και οι Γλωσσιώτες ασχοληθουν με το νησι τους σοβαρα,δεν φευγουν το χειμωνα για γουστα στο Βολο και την Αθηνα,και δεν κοιταξουν πραγματικα να ασχοληθουν με το τι θελει ο τουριστας για να περασει καλα,η Σκοπελος θα παραμενει ενα απο τα πιο υποβαθμισμενα νησια σε σχεση με αυτα που εχει να παρουσιασει!ειτε αυτο λεγεται μουσικοχορευτικο,ειτε λεγεται ρεμπετικη παραδοση,ειτε λεγεται παραδοσιακη κτηνοτροφια,ειτε γλυκα κ.τ.λ......Οι λιγοι δεν κανουν τη διαφορα,γιατι συνηθως αυτοι ειναι που δεν εχουν τα λεφτα!!!! Γιατι, δεν κοιτουν να κλεβουν τον τουριστα Ελληνα ουτε στο φαγητο,ουτε στη διαμονη,αλλα ουτε και στη διασκεδαση!!!ΑΥΤΟΙ που εχουν τα λεφτα και λενε οτι δηθεν αγαπουν το νησι,ας σταματησουν να τα περνουν για λιγο,για να συνεχισουν να τα περνουν και στο μελλον!!!και ας κανουν ενα ταμειο μεσω του δημου ενισχησης αυτων των παρουσιασεων στο νησι τουλαχιστον την καλοκαιρινη περιοδο!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!Ουτε μια αφισα για καποια τοπικη εκδηλωση στο νησι??Δηλαδη περιμενουμε τη Γλυκερια και το θαλασσινο για να μας βοηθησουν?Μονοι μας δεν μπορουμε?ΟΣΟΙ μπορειτε βοηθηστε το νησι, για να συνεχισει και αυτο να σας βοηθαει και στο μελλον.Πολυ καλλες προσπαθειες αυτες στον Πανορμο και τη Καστανη,και μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.