Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Άρωμα Τσεχίας...

Απρόσμενα καλό παρουσιάσθηκε το πλήρωμα του σκάφους «THREE SISTERS», με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην πρώτη θέση του στόλου της ΔΙΕΒΑ 2011.
Οι Τσέχοι που είχαν πάρει μέρος και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης τους, ήρθαν στην Σκόπελο, προετοιμασμένοι κατάλληλα ώστε να κερδίσουν το βαρύτιμο έπαθλο της διοργάνωσης.
Στον 2ο αγώνα, οι ανοικτές πλεύσεις, έφεραν και τον παράγοντα «τύχη» στο ιστιοπλοϊκό παιχνίδι, αφού οι ιστιοπλόοι έπρεπε να «μυρίσουν» τον καιρό και να κατανοήσουν τα «κόλπα» του, ιδιαίτερα κοντά στα «Αδέρφια» και στα «Γαϊδουρονήσια», νησιά που...
κρύβουν ή φανερώνουν τις πτυχές του ανέμου.
Την κανονιά τερματισμού μπροστά στο λιμάνι της Σκοπέλου, μετά από 5.30 ώρες αγώνα, πήρε το OPTIMUM 3, σκάφος που πήρε και τη δέουσα απόσταση από τα υπόλοιπα, ώστε να πάρει την πρωτιά στην κατηγορία των IRC σκαφών.
Ο τερματισμός του τελευταίου σκάφους αργά το απόγευμα, απαραίτητη αναμονή για να δοθεί ο συντελεστής βαθμολόγησης σε όλους, έφερε τους Τσέχους στην πρώτη θέση της κούρσας, αλλά και της γενικής της ΔΙΕΒΑ στα ORC σκάφη.
Το δεύτερο σκάφος ήταν το ALPHA BANK, το οποίο φυσικά βρίσκεται στη 1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με σημαντική διαφορά από το ALSOUMAAllianz το οποίο όμως κάνει επίσης θαυμάσιες εμφανίσεις.
Τα αποτελέσματα μετά από 2 αγώνες
ΔΙΕΒΑ ORC A
1. THREE SISTERS (κυβερν. Μίλαν Νάτζεκ) 2,94 βαθ.
2. ALPHA BANK (κυβερν. Θόδωρος Τσουλφάς) 7,50
3. ALSOUMAAllianz (κυβερν. Θόδωρος Γεωργιάδης) 12,75
ΔΙΕΒΑ ORC B
1. ΑΣΤΡΑΠΗ (κυβερν. Άγγελος Ορφανός) 19,50 βαθ.
2. GRANMA X (κυβερν. Χριστ. Πριτσούλης) 19,50
3. LIMONCELLO (κυβερν. Γιώργος Μπρόβας) 23,00
ΔΙΕΒΑ IRC
1. OPTIMUM 3 (κυβ.Ν.Λάζος-Π.Λιβάς) 2,95 βαθ.
2. JINETERA ATTICA (Θάνος Ανδρόνικος) 3,25
3. ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (Νίκος Νικολόπουλος) 9,25
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
1. ALPHA BANK (Θόδωρος Τσουλφάς)
2. ALSOUMAAllianz (Θόδωρος Γεωργιάδης)
3. MELITI IVMUSTO (Γιώργος Ανδρεάδης)
ORC C
1.MEDOUSA II (Στέφανος Κυρατσούς)
2. QUASAR (Σπύρος Πανουτσόπουλος)
3. LEUCIPPE (Μιχάλης Τσατσαρώνης)
Η επιτροπή αγώνων έκανε τελικά πράξη τη σκέψη της να πραγματοποιήσει ιστιοδρομίες την ημέρα ξεκούρασης των ιστιοπλόων. Έτσι θα μπορέσει να αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε από τη μη διεξαγωγή αγώνων σήμερα, λόγω άπνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.