Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου (Α.Κ.Π.Σ.) εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές της Σκιάθου που δικαιώθηκαν οι κόποι τους και πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Συγχαίρει και τους γονείς τους, οι οποίοι τους στήριξαν και συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους μαζί με τους άξιους εκπαιδευτικούς του νησιού μας, που τους έδωσαν τα εφόδια της επιτυχίας.
Σε όσους δεν πέτυχαν ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποια επιλογή κι...
αν κάνουν στη ζωή τους. Να ξέρουν ότι το μέλλον είναι μπροστά τους, υπάρχει και άλλη ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι δρόμοι στη μάθηση και την εργασία.
Εκείνο για το οποίο θα χαιρόμαστε όλοι μας είναι να δούμε μετά από λίγα χρόνια τους νέους της Σκιάθου διακεκριμένους επιστήμονες, επιτυχημένους επαγγελματίες και κυρίως καλούς ανθρώπους, που να αγαπούν το νησί τους.
Και πάλι συγχαρητήρια. Τα δύσκολα τέλειωσαν. Αρχίζουν …τα δυσκολότερα!
Σκιάθος 29/8/2011
για την Α.Κ.Π.Σ.
Αναστασία Φιλαρέτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.