Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλών Δύναμη» Απ. Παπατόλια

Καταδικάζουμε με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τις άθλιες, προβοκατόρικες και προσβλητικές ενέργειες σε βάρος της Αντιπροέδρου της Βουλής κας Ροδούλας Ζήση και της οικογένειάς της. Οι μεμονωμένες αυτές αθλιότητες αποτελούν συγχρόνως προσβολή και για το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών της Μαγνησίας που σέβονται και τιμούν τη διαχρονική προσφορά της κας Ζήση, αναγνωρίζοντας τους αγώνες της για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μας. Ατράνταχτη δε απόδειξη της προβοκάτσιας σε...
βάρος της είναι ότι οι θερμοκέφαλοι βάνδαλοι δεν έδειξαν να συγκινούνται ούτε από τους αγώνες που δίνει τελευταία η κα Ζήση για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ιστορίας και της προοπτικής του Ολυμπιακού Βόλου.
Δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί και στη Μαγνησία τα κρούσματα προσωπικών επιθέσεων σε βάρος αιρετών εκπροσώπων, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η πρωτοβουλία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ για την εμπέδωση κοινών αρχών και κανόνων διακομματικής συνεννόησης, με στόχο τη διαφύλαξη του πολιτικού πολιτισμού μας και την προστασία της τοπικής δημοκρατίας μας απέναντι σε κάθε λογής χουλιγκανισμούς και βαναυσότητες.

6 σχόλια:

  1. "Ατράνταχτη δε απόδειξη της προβοκάτσιας σε
    βάρος της είναι ότι οι θερμοκέφαλοι βάνδαλοι δεν έδειξαν να συγκινούνται ούτε από τους αγώνες που δίνει τελευταία η κα Ζήση για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ιστορίας και της προοπτικής του Ολυμπιακού Βόλου"

    Ατρανταχτο επιχειρημα!!!!
    Μα τι φοβερη συνδιαστικη σκεψη!!
    Συγκινηθειτε ολοι για τον ολυμπιακο βολου και τη Ροδουλα που θα τον σωσει ..
    Ατρανταχτη αποδειξη βλακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη στους προβοκατορες που δεν σεβονται τον υπερτατο αγωνα της Κυριας Ζησης για την σωτηρια του ιστορικου συλογου του βολου.Αλλα εχω μια απορια γιατι αυτη η ακουραστη μαχητης - σωτηρας δεν εδωσε μαχη για να αποφυγουμε το Δ.Ν.Τ την Ε.Κ.Τ και τους αλλους κατακτητες αλλα συνηγορησε με ελαφρα την καρδιαν και με την ψηφοτης στο κοινοβουλιο υποδουλωσε την Ελλαδα,που ηταν εκεινες τις μερες η μαχητικοτητατης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν προσβαλόταν η Κα Ζήση, δεν θα είχε μούτρα να βγεί έξω και να αντικρίσει κανέναν Έλληνα ψηφοφόρο. Τί στόχο έχει η Ν.Ε του Πασόκ; Τη διαφύλαξη του πολιτικού πολιτισμού; Τι είναι αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Αν υπάρχει ακόμα κανένας πασόκος, ή κάποιος πολύ μορφωμένος, ας κάνει τον κόπο να το εξηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προστασία της τοπικής Δημοκρατίας μπήκε σαν στόχος τώρα που γίνονται αθλιότητες εις βάρος των αιρετών εκπροσώπων. Εδώ και χρόνια που γίνονται κλοπές και βίαιες πράξεις εις βάρος του απλού κοσμάκι, ποιος έδωσε σημασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ,ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣΤΗΣ ΣΟΥ......ΟΥ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΕ ΤΑ 500 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.