Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Open τουρνουά Beach Handball στη Σκόπελο

To Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου στην αμμουδιά της Σκοπέλου στο λιμάνι θα πραγματοποιηθεί open τουρνουά Beach Handball, στο οποίο θα λάβουν μέρος ανδρικές, γυναικείες και παιδικές ομάδες από την κεντρική Ελλάδα.
Την όλη φροντίδα για τη διοργάνωση έχει η ΔΗΚΕΣ και ο πρόεδρός της Γιώργος Λαγουδάκης, έχοντας την αμέριστη βοήθεια του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Πάνου Μελαχροινάκη και την μεγάλη υποστήριξη από...
καταστηματάρχες, εστιάτορες, ξενοδόχους και διάφορους επαγγελματίες της Σκοπέλου, τους οποίους θα αναφέρουμε, εν καιρώ, ονομαστικά.
Το τουρνουά διεξάγεται ανεπίσημα με την προοπτική από του χρόνου να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και περισσότερες ομάδες ώστε να συμπεριληφθεί στο επίσημο πρωτάθλημα και γιατί όχι κάποτε να γίνει θεσμός.
Καθ’όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα παίζει μουσική με DJ.
Το τουρνουά είναι open και μπορεί όποιος θέλει να δημιουργήσει ομάδα, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και να συμμετάσχει.

3 σχόλια:

  1. Γιαννης Δημ Τζωρτζης8 Ιουλίου 2011 στις 9:25 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΥΠΝΟ , ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Η ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ HANDBALL ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Α. ΑΛΒΑΝΟΣ (ΒΟΛΙΩΤΗΣ) Γ, ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ, Ν. ΠΙΓΑΝΑΣ Σ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
    Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ίδια μέρα είναι και το τουρνοά παλαιμάχων για συντονιστείτε λίγο εκεί στην Δ.Η.Κ.Ε.Σ. κύριε Λαγουδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.