Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πρόστιμο στo Δημοτικό Ραδιόφωνο Σκιάθου

Σε Συνεδρίαση στις 8 Ιουλίου 2011 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η επιβολή πρόστιμου 3.000 ευρώ στη Δημοτική Επιχείρηση Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Σκιάθου (το γνωρίζουμε ως Ραδιοφωνικό σταθμό Skiathos 96,4) καθώς δεν υπέβαλε στοιχεία από ποια συχνότητα και θέση εξέπεμπε το ραδιόφωνό, το οποίο εκπέμπει από το Φεβρουάριο του 2008 επισήμως με ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
Να επισημάνουμε ότι, τα τελευταία 3,5 χρόνια το Δημοτικό...
Ραδιόφωνο υπολειτουργεί με προσωρινή στελέχωση, ενώ θα μπορούσε με την έκδοση της Β.Ν.Λ. να στελεχωθεί, προκειμένου να λειτουργήσει εύρυθμα ο Σταθμός με Πρόγραμμα εκπομπών (το οποίο άλλωστε έχει δηλωθεί για να εγκριθεί η Β.Ν.Λ. και πρέπει να τηρείται), όπως και να έχει εισροή σημαντικών εσόδων από διαφημίσεις για τη βιωσιμότητά του. Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του Δημάρχου, γιατί χρειάζεται πρωτίστως οικονομική  εξυγίανση της Επιχείρησης, η οποία κατά περίεργο λόγο μετά από 3,5 ΧΡΟΝΙΑ δεν έχει γίνει!

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΓΥΡΗΣ Γ.ΧΑΔΟΥΛΗΣ12 Ιουλίου 2011 στις 1:24 μ.μ.

    Το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε αφορά για τη μη υποβολή ζητηθέντων στοιχείων σύμφωνα με το Ν.2778/1999 άρθρο 53 για συχνότητα και κέντρο εκπομπής τη 1.11.1999.Σύμφωνη με τα παραπάνω είναι και η επιστολή του ΕΣΡ της 21.6.2011, αρ.πρωτ.4955.Κατά της συγκεκριμένης απόφασης η διοίκηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Σκιάθου πρόκειται να υποβάλει ένσταση διαγραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.