Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Nίκο, καλό ταξίδι...

Ο καλός μας φίλος ο Νίκος Κεχριώτης (Σαμαράς) δεν υπάρχει πια, αποφάσισε να μας αφήσει νωρίς, έφυγε στις 25 Ιουλίου, στην καρδιά του καλοκαιριού, για να πάει σ' άλλους παραδείσους μακρινούς.
Γνωριστήκαμε στο Δημοτικό καφενείο πριν κάποια χρόνια και μεταξύ τσίπουρου και αστείων αναπτύχθηκε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ μας. Από τότε συναντιόμασταν που και που και στο σπίτι του καλού του φίλου Στράτου και μερικές φορές στο καλύβι του, τον «Αβέρωφ», που τόσο λάτρευε.
Δουλευταράς και παλικάρι ο Νίκος και γεμάτη καλοσύνη η...
ψυχή του γι' αυτό όλος ο κόσμος τον αγαπούσε... Με τα καλαμπούρια του μας έκανε και ξεκαρδιζόμασταν στο γέλιο. Τελευταία με φώναζε «νούφαρο» και μ' άρεσε πολύ.
Φίλε Νίκο, καλό ταξίδι και 'κει που πας εύχομαι να υπάρχουν πολλά κατάλευκα νούφαρα γύρω σου για να σε συντροφεύουν. Κι εμείς θα έχουμε κοντά μας τον Μιχάλη και το Στέλιο να μας θυμίζουν εσένα.
Τη βαθιά λύπη μας στην οικογένειά σου, στην Άννα, στο Μιχάλη και το Στέλιο.
H εξόδιος ακολουθία θα γίνει στην Παναγία Παπαμελετίου σήμερα στις 5.15 μ.μ.
-Μ-

2 σχόλια:

  1. Απο τους ποιο φιλοξενους ανθρωπους, η ποιο μεγαλη καρδια,και απο τους καλυτερους κυνηγους.Ας ειναι ελαφρη το χωμα που θα τον σκεπασει,καλο ταξιδι φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν συμμαθητης μου στο Δημοτικο Σχολειο. Εκτοτε ακολουθησαμε ο καθενας το δικο του δρομο.Μεναμε ομως στον ιδιο τοπο και γνωριζω καλα ποσο εργατικος, φιλοτιμος, προθυμος και ευχαριστος ανθρωπος ηταν. Τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του . Ευχομαι ο Θεος να τους δινει δυναμη και υπομονη να το αντεξουν. Ευλαλια Γ. Ματσατσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.