Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ο Π. Θαλασσινός στη Γλώσσα Σκοπέλου

Μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γ. Μιχελής και δημοτικοί σύμβουλοι, είχε η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού που έγινε χθες στη Γλώσσα. Στη συναυλία τραγούδησε και η Μελίνα Κανά που μαζί με τον Π. Θαλασσινό και την ορχήστρα απέσπασαν το έντονο χειροκρότημα των θεατών.
Στο σχολείο, όπου είναι ο χώρος των εκδηλώσεων, λειτούργησε παζάρι, έκθεση βιβλίου, διαγωνισμός καλύτερης ρούγας στη Γλώσσα και έκθεση προς τιμήν του Άκου Δασκαλόπουλου.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 2 Αυγούστου.(κλικ εδώ)
ΦΩΤΟ: Γ. ΡΟΥΣΕΤΗΣ

16 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν οι συγχωριανοί μας οι Σκοπελίτες που χωρίς όφελος προσωπικό δεν κουνιούνται από την θέση τους , πενήντα άτομα αφιλοκερδώς εργάστηκαν για αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα . Μπράβο σας και του χρόνου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό, ο εθελοντισμός στη Γλώσσα, διαρκεί πολλά καλοκαίρια... γι αυτό οι εκδηλώσεις έχουν μεγάλη επιτυχία! Γιατί είναι από ... καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στην Σκόπελο υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια άνθρωποι που αφιλοκερδώς ασχολούνται με τα κοινά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τελικά να που έλειψαν αυτοί και δεν έγινε τίποτα ούτε τις απόκριες ούτε τώρα......... ούτως ή άλλως φέτος θα τους έτρωγε η κουλτούρα, οι καλές, η τράτα, η γίδα, ο τραχανάς, το δαμασκηνο και οι σκοπελιτές μουσίκοι θεωρούνται μπανάλ και υποκουλτούρα για την νέα τάξη πραγμάτων να όμως που ούτε αυτά δεν γίνονται!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές. θέλει πρώτα μεγάλη ψυχική δύναμη για να συμβάλεις κάπου αφιλοκερδώς. Συμβουλεύω όμως να μην υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός Σκοπελίτες- Γλωσσώτες. Το νησί είναι ένα και θεωρώ ότι πρέπει από κοινού να οργανωθούμε και να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας και την ευημερία των κατοίκων του. Η Γλώσσα, το Έλιος και η χώρα της Σκοπέλου ανήκουν στο Δήμο Σκοπέλου και οι κάτοικοί τους είναι δημότες Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ υπάρχει παγκοσμιοποίηση και εμείς ακόμα είμαστε χωρισμένοι σε Σκοπελίτες και Γλωσσώτες. Καλά πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ή φίλη 1 Αυγούστου 2011 12:03 π.μ., νομίζω κάποιο λάθος κάνεις. Ποιός απαγόρευσε σε ανθρώπους που αφιλοκερδώς ασχολούνται με τα κοινά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις να διοργανώσουν οποιαδήποτε εκδήλωση, ακόμα και με γίδα ή τραχανά;
    Πες μας σε παρακαλώ ποιος Σύλλογος ή άλλος Φορέας στο νησί αποφάσισε κάποια εκδήλωση και του το απαγόρευσε η νέα τάξη; Κανείς.

    Απλά αυτοί που έλειψαν, όπως λες, είναι αυτοί που μέχρι τώρα είχαν μάθει να τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ο Δήμος και μάλιστα ανεξέλεγκτα και ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΑ. To «κοκό» έχασαν που είχαν μάθει να χρεώνουν αυθαίρετα τόσα χρόνια στον Δήμο, και χάθηκαν όλοι αυτοί οι εθελοντές ξαφνικά. Αυτό να μας πεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μλιά μη μλίτι, μας μπαταλάρανι-όπως πάντα- οι Γλουσώτις!!!
    Πάντοτε άλλωστε ξεχώριζαν για το μεράκι και το κέφι τους, γιατί δεν το παραδεχόμαστε και να βάλουμε επιτέλους μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΟΠΩΣ π.χ Η ΚΑΛΑΜΑΡΟΒΡΑΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ 6:18 νομίζω ότι εκθέτεις ανθρώπους πολύ άσχημα, μήπως θες να μας πεις και τα ονόματα αυτών που είχαν μάθει να πληρώνονται και να τα παίρνουν και με το παραπάνω...άντε γιατί πίσω απο την ανωνυμία μάθατε όλοι να βρίζετε τους συντοπίτες σας. οι Συλλόγοι δεν μπορούν να αναλάβουν τέτοια ευθύνη γιατί δεν έχουν χρήματα, αυτές οι γιορτές γινόνοντουσαν πάντα απο τον Δήμο και μάλιστα τα τελευταία χρόνια έπαιρνε και χρήματα απο την Νομαρχία για να τις υλοποιήσει. Άλλα έτσι είναι την απραξία του Δήμου την ρίχνουμε στους Συλλόγους και σε αυτούς που πληρωνόντουσαν, καλά έκαναν, μήπως θέλατε τα έξοδα να τα πληρώνουν και απο την τσέπη τους....έλεος πια. Ποιοι πληρώνονται και παίρνουν παχυλούς μισθούς ξέρουμε πολύ καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε 6:18 έχω κάποιες απορίες...ποιός είστε εσείς που ξέρετε αυτούς τους ανθρώπους, πως ξέρετε τι χρήματα έπαιρναν, πως ξέρετε ότι τα διόγκωναν κιόλας, πως ξέρετε ότι όλα τα χρέωναν στον Δήμο, είστε εργαζόμενος στον Δήμο ή Δημοτικός Σύμβουλος?
    Και αφού αυτοί οι άνθρωποι εξαφανίστηκαν για το "κοκό" (τι φτηνή δικαιολογία) εσείς που δεν νοιάζεστε για το κοκό γιατί δεν κάνετε τίποτα, εθελοντικά?
    Γιατί θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι που τόσο "κερδοσκόποι" ήταν σύμφωνα με την αποψή σας, να εργάζονται για το Δήμο τσάμπα και να πληρώνουν και όλα τα έξοδα μόνοι τους?
    Γιατί θα πρέπει τώρα οι Σύλλογοι, που δεν είναι κερδοσκοπικοί και άρα δεν έχουν χρήματα να διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς καμία υποστήριξη και χρηματοδότηση απο τον Δήμο.
    Γιατί δημιουργείτε αρνητικές εντυπώσεις για ανθρώπους που έχουν προσφέρει στα κοινά, μήπως δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο σας γιατί αν ήταν άλλα θα μας λέγατε γιαυτούς.
    Γιατί επιτέλους ο Δήμος δεν πλησιάζει ανθρώπους και Συλλόγους προκειμένου να γίνει κάτι σε αυτό το νησί?
    Έχω την εντύπωση ότι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, άλλοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τον Δήμο για να διαφημίσουν τα μαγαζιά τους και τον εαυτό τους, άλλοι είναι αυτοί που χρέωσαν τον Δήμο όχι με 100 και 300 ευρώ αλλά με χιλιάδες ευρώ, άλλοι είναι αυτοί που παίρνουν μισθό κάθε μήνα.
    και κάτι τελευταίο και γενικό, αν κάποιος θέλει να έχει συνεργάτες και εθελοντές θα πρέπει πρώτα απο όλα να τους σέβετε και όχι να βγαίνει στο ίντερνετ να γράφει αρνητικά ανώνυμα σχόλια για το ήθος και τις προθέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο 1 Αυγούστου 2011 6:18 μ.μ εκφράζει άποψη ανώνυμα και θυμώνει ο 2 Αυγούστου 2011 4:50 μ.μ και βάλλει εναντίον του 1ου, ανώνυμα. Πολύ όμορφα. Αλήθεια μπορώ να μάθω υπάρχει Σύλλογος Πολιτιστικός στη Σκόπελο, έστω και μπατίρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει ο Σύλλογος ενεργών Πολιτών Σκοπέλου και ετοιμάζει έκθεση καλλιτεχνών στον Ορφέα, που αυτή την εποχή καθαρίζεται γι' αυτό τον σκοπό από εθελοντες, αφου μετά τις προβολές του «Μamma mia» αφέθηκε και κατάντησε ένας απέραντος σκουπιδότοπος...
    -G-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ 2 Αυγούστου 2011 4:28 μ.μ. εδώ γίνετε αγώνας μεταξύ Σκοπελιτών -Γλωσσωτών, ποιος διοργανώνει καλύτερες εκδηλώσεις και ποιος είναι πιο άξιος, εσύ ζητάς να ενδιαφερθεί κανείς, για το ξεχασμένο Κλήμα; Μη χαλάς το ντέρμπι σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης στην χώρα της Σκοπέλου - ενημερωτικά-στις 21 και 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν κάποιες δράσεις στα πλαίσια του έτους δασών , όπως έχει ανακηρυχτεί το 2011. Αυτές αφορούσαν ζωγραφική, μουσικές εκδηλώσεις και περίπατος σε δασικό μονοπάτι. Πληροφοριακά η όλη κατάσταση στήθηκε από εθελοντές..επίσης η ιδέα μεταφέρθηκε και στους φίλους Γλωσσώτες(μπας και κάνουν τίποτα αντίστοιχο)..και χωρίς αυτή τη φορά να κυνηγούν τους ανθρώπουε να αγοράσουν εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού. Επίσης ο Θαλασσινός δεν πάει με σουβλάκια. Αφήστε τα για την Τσικνοπέμπτη αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απ' ότ' βλέπου μυαλό δε βάζουμι- ποιοί Σκουπιλίτις, ποιοί Γλουσσώτις κι ποιοί Κληματιανοί, ένα είνι του νησί πάρτι του χαμπάρ όσου είνι κιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λυπάμαι πάρα πολύ για τα σχόλια που διαβάζω παραπάνω.Εδώ ο κόσμος καίγεται, δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί αύριο.Και εσείς έχετε μείνει στο Γλωσσώτες και Σκοπελίτες.Οποιος θέλει να προσφέρει δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει η προσωπική προβολή,γιατί τότε δεν είναι προσφορά αλλά υστεροβουλία.Η Γλώσσα έχει παράδοση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και από προσωπική πείρα σας πληροφορώ ότι άλλοι ήταν στα μετόπισθεν που τραβούσαν το κουπί και άλλοι καρπώνονταν την δόξα και την προβολή, εις γνώση τους βέβαια. Οσο για τον κ. Θαλασσινό, αν πάει με σουβλάκια. Ο κ.Θαλασσινός πάει με όλα, γιατί δεν είναι κομπλεξικός,όπως είμαστε όλοι οι άλλοι.Γιατί αγαπητοί μου δεν βάζετε το όνομά σας στα σχόλια για μια ακόμη φορά η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.Επί του ασφαλούς ξέρουμε και μιλάμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.