Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Κοπάνας: Αισιοδοξούμε να είμαστε η γέφυρα μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου

Την πρώτη του επίσκεψη στη Σκόπελο, ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βορείων Σποράδων, πραγματοποίησε ο κ. Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων κ. Φ. Χήρα παρακολούθησαν μέρος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γιώργος Μιχελής καλωσορίζοντας τον κ. Κοπάνα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τον προσκάλεσε να έρθει πάλι στη Σκόπελο, μαζί με τεχνικά στελέχη της περιφέρειας, για να συζητήσουν τα προβλήματα – ανάγκες του νησιού, εν όψει της αναθεώρησης του ΕΣΠΑ. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σκοπέλου «οι ανάγκες διαμορφώνουν τα προγράμματα και όχι κάποιες υπηρεσίες μακριά από το νησί...»
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Κοπάνας απεδέχθη την...
πρόταση λέγοντας «Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα στη Σκόπελο με την ιδιότητα του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων. Βέβαια οι τίτλοι και οι ιδιότητες δεν έχουν καμιά σημασία αν εμείς οι ίδιοι δεν τους δώσουμε αξία και περιεχόμενο.
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να αποτελέσουμε μια δεμένη και συμπαγή ομάδα, για να κάνουμε την κοινή προσπάθεια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή την εντολή έχω λάβει από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, να βρίσκομαι συνέχεια κοντά σας για να μπορέσουμε να λύσουμε και να ξεμπλοκάρουμε τα όποια ζητήματα.
Αισιοδοξούμε να είμαστε η γέφυρα μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου. Τα μέσα που διαθέτουμε είναι λίγα αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχουμε θετικά αποτελέσματα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.