Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Έδωσαν ραντεβού στην Κύπρο...

Μετά τον σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των βετεράνων της Κύπρου και των παλαιμάχων του Α.Ο. Σκοπέλου προς τιμήν του Ν. Καπαδούκα στο «Επ. Πετραλιάς», ο δήμος Σκοπέλου, υπό την αιγίδα του οποίου ήταν η εκδήλωση μνήμης και οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Σκοπέλου συναντήθηκαν με τους Κύπριους καλεσμένους τους στο φιλόξενο ξενοδοχείο «Άλκηστις», όπου έγιναν ανταλλαγές αναμνηστικών και τιμητικών πλακετών.
Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος των βετεράνων της Κύπρου κ. Γ. Παπαμωυσέως έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν σε αυτή την εκδήλωση.
«Ευχαριστώ τον Σύλλογο παλαιμάχων Σκοπέλου που μας έδωσε την ευκαιρία να βρισκόμαστε εδώ... Ευγνώμονες είναι και οι ευχαριστίες μου πρός τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή και το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου. Ελπίζουμε ότι η επίσκεψή μας αυτή θα γίνει η αρχή για μία στενότερη και διαρκή φιλία και συνεργασία. Γι΄αυτό και θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ξεχωριστά τον Δημήτρη Καριοφύλλη και τον Γιώργο Κοχύλη που ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν την ιδέα για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης, που είναι σημαντική όχι μόνο για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται, αλλά και για το λόγο ότι η μαρτυρική Κύπρος επικοινωνεί με την μητέρα Ελλάδα...» είπε ο πρόεδρος των βετεράνων της Κύπρου και κάλεσε την ομάδα και τον δήμαρχο να επισκεφθούν την Κύπρο...
Μετά τις βραβεύσεις το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου Γλώσσας και σκοπελίτικη κομπανία διασκέδασε τους προσκεκλημένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.