Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σύσκεψη για το «νεο» ΕΣΠΑ

Η συνεργασία της Περιφέρειας με Φορείς, στο πλαίσιο επιτάχυνσης υλοποίησης και ετοιμασίας «αναθεώρησης» του ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία, συνεχίστηκε με σύσκεψη στο Βόλο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Νήσων Σποράδων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ζήσης Γρηγορίου και Αργύρης Κοπάνας, οι...
Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Χαλέβας και Φίλιππος Χήρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Καλτσογιάννης, Π. Σούρλας, Π. Μπατζιάκας και Δ. Κολινδρίνη, οι Δήμαρχοι των Δήμων Βόλου κ. Σκοτινιώτης, Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος, Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Αντώνογλου, Νοτίου Πηλίου κ. Φορτούνας, Ρήγα Φερραίου κα Λαϊτσου, Σκοπέλου κ. Μιχελής, Σκιάθου κ. Πλωμαρίτης και ο Αντιδήμαρχος Αλοννήσου κ. Παπαχρήστου, στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας και υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων.
Μετά τη σύσκεψη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός δήλωσε : «Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τους Δήμους της Μαγνησίας και των Σποράδων, στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται. Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας θα είναι δίπλα στους Δήμους όπως και σε όλους τους Φορείς, για τη στήριξη της προσπάθειάς τους για επιτάχυνση, υλοποίηση, απορρόφηση και εντέλει διάχυση έργου και ζωής στη Θεσσαλία, μέσω του Ε.Σ.Π.Α. Διεκδικούμε όλοι μαζί πόρους από τα Τομεακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ, του ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ και του Προγράμματος ΑΛΙΕΙΑ, προκειμένου να αυξηθούν οι πόροι για την Περιφέρειά μας. Αναμένουμε την ανταπόκριση των Δήμων στις ανοικτές Προσκλήσεις του Προγράμματός μας, για την άμεση ένταξη έργων τους. Αυτές αφορούν σε: έργα «πρασίνου» στα αστικά κέντρα έως και 3ου επιπέδου, έργα κτιριακών υποδομών α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης, αντιπλημμυρικά έργα προστασίας οικισμών, έργα εξωτερικού υδραγωγείου για βελτίωση ποσότητας ή/και ποιότητας πόσιμου νερού, έργα ανάδειξης-προβολής τοπίων/μνημείων φυσικής κληρονομιάς με έμφαση στις τουριστικές περιοχές της Περιφέρειας & στις περιοχές “ΦΥΣΗ 2000, έργα ανάπτυξης δομών για την προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης ειδικών κοινωνικών ομάδων, έργα κατασκευής & εξοπλισμού Μουσείων, αναπλάσεις & αναστηλώσεις παραδοσιακών & ιστορικών κτιρίων & κέντρων, ενοποίηση πολιτιστικών χώρων, έργα οδών πρόσβασης προς υποδομές διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων κ.α.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.