Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση Κώστα Καρτάλη σε χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

«Το τελευταίο πράγμα που θα έκανα σε μία κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία όπως αυτή που περνάμε σήμερα, θα ήταν να απαντήσω στο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο ίδιο ύφος με τη χθεσινή ανακοίνωση του. Και αυτό όχι γιατί είμαι υπεράνω πολιτικής κριτικής αλλά γιατί διεκδικώ πολιτική ψυχραιμία και αρνούμαι να πυροδοτήσω μία κρίση που τελικά διχάζει την κοινωνία.
Και κυριότερα γιατί αδυνατώ να αποδεχθώ ως κίνηση πολιτικής κριτικής, και μάλιστα από την Αριστερά που σέβομαι για τους αγώνες της, την...
πρωτοφανή, για τα εθνικά και τοπικά πολιτικά χρονικά, ονομαστική επίθεση «καταδιωκτικού» χαρακτήρα, που εξαπέλυσε σε βάρος των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Μαγνησίας.
Eνθυμούμενος το Αρθρο 61 του Συντάγματος «O βουλευτής δεν καταδιώκεται για ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων», επικοινώνησα με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και περιμένω την απάντηση του.
Γνωρίζω ότι πήρα μία σκληρή απόφαση. Όμως μοιραίος θα ήμουν αν καταψήφιζα, αν έκανα ένεση ευθανασίας στη χώρα, αν σε πείσμα κάθε λογικής υποστήριζα ότι είναι εφικτή μία στάση πληρωμών, αν με την απόφαση μου είχα σπρώξει τη χώρα στη χρεωκοπία, ακυρώνοντας την ελπίδα ΟΛΩΝ για πολλά χρόνια, ίσως και για δεκαετίες.
Είναι εύκολο να είσαι δημοφιλής και δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις που πονάνε. Είναι εύκολο να είσαι πολιτευτής στα εύκολα, και είναι δύσκολο να είσαι βουλευτής στα δύσκολα.
Σε ό,τι με αφορά προτιμώ να μάχομαι για να διορθωθεί η κατάσταση, για να βρουν το δίκιο τους οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και όχι αυτοί που επί χρόνια παρασιτούν σε βάρος της.
Αυτή τη μάχη έδωσα και κατά τη συζήτηση του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή. Οι αλλαγές που έγιναν αποκαθιστούν αδικίες για τις οικογένειες με παιδιά, για τους πολύτεκνους, για τα άτομα με αναπηρίες, για τους αγρότες.» 

1 σχόλιο:

  1. Κωστάκη μου τη καραμέλα της δήθεν χρεωκοπίας με τον κίνδυνο της οποίας προσπαθείς να αιτιολογήσεις την ψήφο σου πρέπει να τη πετάξεις από το στόμα σου ΤΩΡΑ. Απάντησέ μου ποιά θα ήταν η ζημιά στην Ευρώπη και ακολούθως στην Αμερική αν εμείς χρεωκοπούσαμε. Σαν πολιτικός πρέπει να μπορείς να εκτιμήσεις δηλαδή αν θα μας άφηναν να χρεωκοπήσουμε. Τί θα γινόταν την επομένη με τα επιτόκια δανεισμού της Πορτογαλλίας,της Ιρλανδίας κλπ και σε πόσο χρόνο και αυτές θα μας ακολοθούσαν. Πόσες θάταν οι ζημιές στις Γερμανικές κλπ ευρωπαϊκές τράπεζες και τι θα γινόταν με το Ευρώ. Σε γνωρίσαμε για σοβαρό πολιτικό άνδρα. Η σιωπή σου μετά την ψήφο σου θάταν εκτιμητέα παρά οι «δοτές» δηλώσεις σου, δηλώσεις που περιμένουμε να ακούσουμε από όλους τους συναδέλφους σου. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.