Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ζητάει συνεργάτη

Συνεργάτη για «την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του» ζητάει ο Δήμος Σκοπέλου.
Μία απαραίτητη, κατά τη γνώμη μας, θέση, αφού ο συνεργάτης του Δημάρχου είναι το «δεξί του χέρι», ο άνθρωπος που τον εκπροσωπεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Γι΄αυτό πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής, με το άριστο βιογραφικό του και τις σπουδές του, ο Δήμαρχος που «αρθρώνει ένα διαφορετικό πολιτικό λόγο και που προάγει τον πολιτικό πολιτισμό» χρειάζεται έναν συνεργάτη με άριστο χαρακτήρα, με επικοινωνιακό χάρισμα, με πτυχίο ΑΕΙ και άριστη γνώση της αγγλικής και όχι με απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λύκειο) και πτυχίο καλής γνώσης αγγλικής γλώσσας, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ www.skopelos.gov.gr

17 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας,
    Συνεργάτη ζητάει ο δήμαρχος Σκοπέλου, νόμιμα και σύμφωνα με τις διατάξεις που αναφέρονται στην ανακοίνωσή του στο skopelos.gov.gr.
    Τα προσόντα που εσείς ως blog πιστεύετε ότι χρειάζεται, καλά κάνετε και τα πιστεύετε, αλλά εμπίπτουν σε διαφορετικές διατάξεις και σε διαφορετικές θέσεις (Επιστημονικός Σύμβουλος ή Ειδικός Συνεργάτης).
    Με εκτίμηση,
    Α. Αναγνωστάκης
    πρώην συνεργάτης του Γ. Μιχελή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Αναγνωστάκη
    καταλάβατε κάπου στην ανάρτηση να υπαινισσόμεθα ότι δεν γίνονται όλα «νόμιμα και σύμφωνα με τις διατάξεις» στην ανακοίνωση που υπάρχει στο skopelos.gov.gr;
    Απλώς, αλλιώς φανταστήκαμε τον συνεργάτη του καλού Δημάρχου Σκοπέλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας και πάλι,
    Ο νόμος δίδει το δικαίωμα στον δήμαρχο να προσλάβει Συνεργάτη, Ειδικό Συνεργάτη, Επιστημονικό Σύμβουλο, Δικηγόρο με πάγια αντιμισθία, κλπ, κλπ.
    Διαφορετικές οι θέσεις, διαφορικά τα προσόντα, διαφορετικά τα αντικείμενα αλλά και διαφορετικές οι υποχρεώσεις εκάστου εξ’ αυτών.
    Όταν ο δήμαρχος αποφασίσει πως χρειάζεται Επιστημονικό Σύμβουλο, τότε είναι υποχρεωμένος να ζητήσει και τα ανάλογα προσόντα (αυτά που φανταστήκατε εσείς και περιγράφετε στην ανάρτησή σας), σύμφωνα πάντοτε με τις ισχύουσες διατάξεις.
    Με εκτίμηση,
    Α. Αναγνωστάκης
    πρώην συνεργάτης του Γ. Μιχελή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κ. Αναγνωστάκη
    ως τί παρεμβαίνετε; Είστε εξουσιοδοτημένος από τον κ. Δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ότι φαίνεται ο δήμαρχός μας έχει φίλους και υποστηρικτές από όλη την Ελλάδα. Αν μάλιστα το μπλογκ ήταν και σε άλλη γλώσσα, σίγουρα θα είχε υποστηρικτές και από άλλα κράτη. Τέλος πάντων κύριε Πολυχρονίου, ποιο είναι το δικό σας πρόβλημα; Καθαρά διευκρινιστικά και ενημερωτικά ήταν και τα δύο σχόλια. Δεν διαβάσαμε καμία υπόδειξη, μην τρελαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την θέση ΔΕ ζητάει άριστη γνώση αγγλικής και για την θέση συνεργάτη ζητάει μόνο καλή γνώση? Μου φαίνεται ότι και αυτοί συνεχίζουν τις φωτογραφικές προσλήψεις που έκαναν και οι προηγούμενοι.Κύριε Φαδάκη έχετε να πείτε τίποτα για αυτά τα φαινόμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητέ «Μήτσο» και υπόλοιποι φίλοι
    δεν απορρίπτω τα σχόλιά σας. Τα κρατώ...
    Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aγαπητέ φίλε
    η εφημερίδα δεν γνωρίζει ονόματα, ούτε αν είναι συνεργάτης ή συνεργάτιδα. Ούτε φωτογραφίζει στην ανάρτηση. Έχει όμως υποχρέωση να λέει και να γράφει τη γνώμη της.
    Ο Δήμαρχος γνωρίζει το θέμα και επειδή θέλει, κατά δήλωση του, «να υπάρχει μια συνεχής ροή επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και πολιτών, ώστε να γνωρίζουν αυτοί υπευθύνως τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας» νομίζω ότι κάποια στιγμή θα λάβει τον λόγο από αυτό εδώ το βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστεύω πως ο Δήμαρχος θα επιλέξει συνεργάτη-ιδα ανάλογο των δικών του ικανοτήτων και χαρακτήρα και, άσχετα του βιογραφικού του, θα είναι κυρίως πρόσωπο έντιμο με βήματα σωστά και μετρημένα έτσι ώστε να μπορεί πραγματικά να ασκεί σωστά τα καθήκοντά του χωρίς να βάλει και τον ίδιο τον δήμαρχο και τον δήμο σε περιπέτειες!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή ο δήμαρχος Σκοπέλου θέλει όπως γράφετε “να υπάρχει μια συνεχής ροή επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και πολιτών, ώστε να γνωρίζουν αυτοί υπευθύνως τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας” νομίζω ότι απαραίτητο είναι να δημιουργηθεί ένα γραφείο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δήμαρχός μας είναι πολύ έξυπνος και ικανός και θα επιλέξει τον συνεργάτη που του ταιριάζει.
    Σίγουρα οι μνηστήρες και από τα δύο φύλα δεν θα είναι λίγοι, πιστεύω όμως πως η προηγούμενη θητεία του σαν δημοτικός σύμβουλος τον έχει βοηθήσει να γνωρίζει πράγματα, για την περίπτωση που ο συνεργάτης θα είναι από το νησί, ώστε να μην αποφασίσει για λάθος πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ τώρα επειδή μπερδεύτηκα. Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτή η ανάρτηση είναι η επίσημη δημοσιοποίηση της προκήρυξης ή απλώς ένα σχόλιο της εφημερίδας για την προκήρυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τελικα βρέθηκε συνεργάτης? ανυπομονούμε. Ολοι οι άλλοι Δήμοι έχουν. Γιατί να μην έχουμε και μεις αφου μπορουμε? Σας παρακαλώ πεστε μας τι γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η οξυδέρκεια του και η προηγούμενη εμπειρία του ως δημοτικού συμβουλου θα τον βοηθήσει να επιλέξει το άτομο εκείνο που θα του δημιουργήσει τα λιγότερα ή καθόλου προβλήματα. Εξάλλου εκείνος είναι ο δήμαρχος και εχει την ικανότητα να κρατήσει τις ισορροπίες. Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκοπός είναι να επιλέξει έναν συνεργάτη που να μην του δημιουργεί προβλήματα, αλλά έναν που να έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την οξυδέρκεια και να προλαμβάνει, αλλά και να επιλύει, τα διάφορα προβλήματα.Το καλύτερο θα είναι να έχει βγάλει μια σχολή δημόσιων σχέσεων η κάτι σχετικό με επικοινωνία και σίγουρα να έχει άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, όπως τόνισε και η εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το καλύτερο επίσης θα ήταν να είναι ένας καλός και δίκαιος άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή