Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η Σκιάθος τιμά το έργο του Α. Τάσσου

Στο βήμα ο Μιχάλης Αλεβίζος, εκπρόσωπος της«Εταιρείας Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος» και ανεψιός του χαράκτη
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τελετή των εγκαινίων της Έκθεσης του κορυφαίου ζωγράφου – χαράκτη Α. Τάσσου, που έγινε το Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011 στο Μπούρτζι, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκιαθιτών «Δύο Αλέξανδροι». Το έργο του...
μεγάλου καλλιτέχνη, διαχρονικό και απαράμιλλο συγκλονίζει με την αλήθεια, το πνευματικό βάθος, την υψηλή αισθητική.
Η Έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για το νησί και είναι εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων. Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Κυπρίων, αφού ιδιαίτερη ήταν η σχέση του Α. Τάσσου με την Κύπρο. Αλλά και των Ευρωπαίων φιλοτελιστών, καθώς αναγνωρίζουν στα έργα του Έλληνα χαράκτη τα γραμματόσημα της συλλογής τους.
«Έχω τρεις μέρες στην Ελλάδα και ερωτεύτηκα αυτόν τον άνδρα και το έργο του», θα γράψει στο βιβλίο Εντυπώσεων, μία επισκέπτρια από την Αυστραλία.
Aπό την πρώτη ημέρα της έκθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.