Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Στην εποχή του Μνημονίου...

...δύσκολοι καιροί για πολύτεκνους!
Το όνειρο για μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά φαντάζει πια απραγματοποίητο. Το κόστος ζωής με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στα αγαθά, τις μειώσεις μισθών, την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους και την ανεργία έχει φέρει σε δύσκολη θέση όσους έχουν παιδιά, πόσο μάλλον πολλά παιδιά...
Βασίλη και ο κάθε Βασίλης, κουράγιο!

3 σχόλια:

  1. Όχι Βασίλη, Βασσίλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως τώρα λέγαμε: "Ξύπνα Βασίλη"
    Πράγματι από δω και πέρα θα λέμε: "Κουράγιο Βασίλη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννης Δημ Τζωρτζης5 Ιουλίου 2011 στις 12:10 π.μ.

    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΣΙΛΗΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑΒΑΣΙ... ΜΕ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΑΛΟΓΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΚΙΑ ,,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,, ΚΑΙ ,,ΠΑΣΧΑΛΗ,, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΒΡΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΟΦΑΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΦΤΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΑΦΙΧΤΕΝΤΑΣ.....ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ,,ΞΕΝΙΑ,,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.