Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μια υπέροχη μουσική βραδιά...

Μουσικές νότες που ενώθηκαν με τη θαλασσινή αύρα, σκόρπισαν χθες το βραδάκι επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες δροσίζοντάς μας ψυχή τε και σώματι. Εκεί, στο Δημοτικό καφενείο, με θέα τη θάλασσα, συμμετέχοντες και περαστικοί απολαύσαμε και σιγοτραγουδήσαμε λαϊκά και έντεχνα τραγούδια στο πλαίσιο της εκδήλωσης της πρώτης ημέρας για το Διεθνές Έτος Δασών 2011 που διοργάνωσε ο Δήμος και το γραφείο Εθελοντισμού.
Τη μουσική βραδιά άνοιξε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, συντροφιά με τον μαέστρο της χορωδίας της Εμπορικής Τράπεζας και άλλα τρια μέλη της, με το «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα». Ακολούθησαν οι μουσικοί Γιώργος Κώστογλου, εγγονός του γνωστού σε όλους μουσικού - βιολιτζή Παναή Παπαβασιλείου, από την Αλόννησο, ο Γιώργος Παπαδαυίδ με ελληνικά και ξένα τραγούδια, ο Μάριος Καραγιαννάκης με ελληνικά και δικά του τραγούδια και ο Θεσσαλονικιός Κώστας Αποστολάκης.
Η μουσική εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και έκλεισε με το ντουέτο του Γιώργου Κώστογλου και του Κώστα Αποστολάκη με τραγούδια σε ποίηση Καββαδία και γνωστά - αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για την ωραία βραδιά που μας χάρισαν, αλλά και τις κυρίες Μάχη, Ράνια, Μαρία και Μάχη που πάσχισαν να περάσουμε όλοι εμείς καλά. 
Η επιτυχημένη μουσική βραδιά θα επαναληφθεί και απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.