Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Αναγνωρισμένοι αθλητές και προπονητές πολεμικών τεχνών στη Σκόπελο

Αναγνωρισμένοι αθλητές και προπονητές του Kickboxing, Grappling, Brazilian Jiu-jitsu αλλά και του ΜΜΑ από διάφορα μέρη της Ελλάδος, θα επισκεφτούν την Σκόπελο στα πλαίσια της φιλίας και συνεργασίας που έχουν με τον εκπαιδευτή του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνο Βασιλείου και θα προπονήσουν τα τμήματα του kickboxing και Grappling – MMA.
Οι αθλητές του Α.Ο. Σκοπέλου θα έχουν την τιμή, τη χαρά και την ευκαιρία να διδαχθούν από αυτούς τους ανθρώπους, ο καθένας μετρ στο είδος του, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και τεχνική κατάρτιση και είναι...
προπονητές σε ξακουστές στο Πανελλήνιο και όχι μόνο σχολές, αλλά και με πολλά μετάλλια, ατομικά και αθλητών τους, στο ενεργητικό τους.
Την Σκόπελο φέτος θα επισκεφτούν οι :
Παναγιώτης Σώζος, προπονητής του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο kickboxing και στο Full Muay Thai Λευτέρη (Mister X) Χαχαμίδη, προπονητής - ιδιοκτήτης της σχολής K1 brasa jiu jitsu στην Αθήνα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TWINS HELLAS στην Ελλάδα.
Ηρακλής Γρηγοριάδης, ενεργός αθλητής του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts), Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο kickboxing και στο Brazilian Jiu-jitsu, προπονητής στο στιλ Brazilian Jiu-jitsu του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Λευτέρη (Mister X) Χαχαμίδη για την προετοιμασία του στο κλουβί και τους αγώνες ΜΜΑ και προπονητής - ιδιοκτήτης της σχολής K1 brasa jiu jitsu στην Αθήνα.
Πάνος Κερασοβίτης, ενεργός αθλητής του Grappling και του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts), κάτοχος Μαύρης Ζώνης ΙΙ Dan στο Τae Kwon Do, κάτοχος Μαύρης Ζώνης ΙΙ Dan στο Kickboxing, κάτοχος πτυχίου προπονητού Grappling, κάτοχος πτυχίου Kapap Street Fight και προπονητής επί σειρά ετών με μεγάλες επιτυχίες στο kickboxing στην πόλη των Τρικάλων.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Μάνο για όλα όσα κάνεις για τον Α.Ο. Σκοπέλου.
    Ευχόμαστε να συνεχίσεις έτσι δυναμικά όπως κάνεις και τώρα, μεταδίδοντας τις τεχνικές, τις γνώσεις σου και την αγάπη σου για τον αθλητισμό στα παιδιά.
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που αγαπώ τα τελευταία 22 χρόνια της ζωής μου.
    Αυτό που εύχομαι είναι να υπάρξουν άνθρωποι να βοηθήσουν τις δύσκολες για όλους τούτες ημέρες, ώστε αυτή η αγάπη να μεταδοθεί στα νέα παιδιά, βοηθώντας τα να ζήσουν μια υγιή ζωή, μακριά από καταχρήσεις και κακές συνήθειες.
    Ελπίζω η προσπάθεια να συνεχιστεί, ευχαριστώ τον Α.Ο. Σκοπέλου για την συμπαράσταση και υπόσχομαι πως αν όλα πάνε καλά από του χρόνου, η Σκόπελος θα ακουσθεί σε ρινγκ και τατάμι σε αγώνες ανά το Πανελλήνιο.
    Με εκτίμηση,
    Μάνος Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.