Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΗ ύδρευσης λόγω λογισμικού..!

Αίτηση στο πρωτοδικείου Βόλου για λήψη ασφαλιστικών μέτρων, υπέβαλαν δια του συνηγόρου τους κ. Γιάννη Καραγκιόζου, δύο ξενοδόχοι της Σκόπελου όταν έλαβαν ειδοποιητήρια από τη ΔΕΥΑΣ τα οποία, κατά παράβαση του κανονισμού της εταιρίας, έγραφαν για ληξιπρόθεσμες οφειλές με απαιτητό όλο το ποσόν και την ένδειξη ΔΙΑΚΟΠΗ.
Οι δύο ξενοδόχοι, ενώ είχαν προβεί σε διακανονισμό πληρωμής με...
την ΔΕΥΑ, έλαβαν τα ειδοποιητήρια για εξόφληση όλου του ποσού, το οποίο ήταν πολύ μεγάλο, μέσα στον Αύγουστο υπό την απειλή διακοπής. Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή τα δύο ξενοδοχεία έχουν πληρότητα 80% και από Δευτέρα 100% και μια περίπτωση διακοπής της ύδρευσης θα έβαζε τους ιδιοκτήτες τους σε μεγάλες περιπέτειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την ακροαματική διαδικασία στο πρωτοδικείο Βόλου, εκπρόσωπος της ΔΕΥΑ είπε ότι διακοπή δεν πρόκειται να γίνει και ότι όλα έγιναν λόγω προβλήματος στο λογισμικό!

15 σχόλια:

  1. Φανταζομαι οτι οταν δεν πληρωναν δεν θα τους ειχε περασει καθολου απο το μυαλο οτι ισως και να εμπλεκαν ,λογω της ασυνεπιας τους, "σε μεγάλες περιπέτειες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τρελαθούμε τελείως σ'αυτό το νησί !!!!Απ'όσο γνωρίζω ο κ.Καραγκιόζος είναι μέλος του ΔΣ της επιχείρησης και αναρωτιέμαι αν είναι πρέπον να στρέφεται κατά αυτής !!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΟΙ αιρετοί αφήστε επιτέλους όλοι σας (τέως-νυν-μελλοντικοί)να εφαρμόζονται οι κανονισμοί των επιχειρήσεων του Δήμου μας για το καλό του τόπου.
    Όσο αναφορά τους ξενοδόχους ας μάθουν και αυτοί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους για να μην γίνονται δέκτες κακών σχολίων επί σειρά ετών. Μήπως κάνω λάθος ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον λάθος κάνεις 11.25.
    Οι δύο ιδιοκτήτες είχαν κάνει διακανονισμό με την ΔΕΥΑ και βάσει του κανονισμού της δεν μπορούσε να προχωρήσει σε διακοπή.
    Ο κ. Καραγκιόζος σαν νομικός υπερασπίστηκε το δίκιο των δύο ξενοδόχων. Άλλωστε στο πρωτοδικείο η ΔΕΥΑ παραδέχτηκε το λάθος της...
    Καλό θα ήταν από τη ΔΕΥΑ να βγει ένα δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κάνεις λάθος 11.25
    Συγνώμη γιατί όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουμε κανονικά τους λογαριασμούς μας και δεν το έκαναν αυτοί οι ξενοδόχοι που έχουν τα χρήματα, από την στιγμή μάλιστα που στα ξενοδοχεία τους υπάρχει πληρότητα, σε αντίθεση με κάποιους συναδέρφους τους που τους έχει επιρρεάσει αισθητά η οικονομική κρίση και έχουν ελάχιστες κρατήσεις;
    Για ποιον λόγο λοιπόν να μην είναι εντάξει και στις υποχρεώσεις τους και να κοιτάζουν πάντα μόνο το προσωπικό τους συμφέρον;
    Δεν είναι λογικό από την στιγμή που έχουν τα χρήματα να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και να έχουν φροντίσει να εξοφλήσουν τους λογαρισμούς τους;
    Πού είναι το τρελό και το παράλογο;
    Γιατί δηλαδή πάντα οι "μεγάλοι" πρέπει να δρούν εις βάρος των "μικρών" ,που παρά το οικονομικό τους πρόβλημα είναι συνεπής και δεν χρωστάνε;
    Κατά την γνώμη μου ήταν λάθος της ΔΕΥΑΣ που παραδέχτηκε το λάθος της!
    Αλήθεια ποιο ακριβώς είναι το λάθος της;
    Οι συγκεκριμένοι ξενοδόχοι χρωστάνε ή δεν χρωστάνε;
    Επίσης λάθος ήταν που η ΔΕΥΑΣ τους είπε πως δεν πρόκειται να γίνει διακοπή ύδρευσης, γεγονός που θα επαναπαύσει τους συγκεκριμένους οφειλέτες και δεν τους βλέπω να πληρώνουν ποτέ τις οφειλές τους...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ πολύ η ΔΕΥΑΣ μπορεί να τοποθετηθεί επί του θέματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο νεος αμοιβομενος προεδρος της ΔΕΥΑΣ φαινεται οτι το καραβι που δοιηκει αρχισε να μπαζει νερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πανε να κόψουν το νερο με 40 βαθμους εξω σε καμια γριά συνταξιουχο και σε κανεναν άνεργο με νεογέννητο παιδι. Και οχι στα ξενοδοχεία! ντροπη! Και οι διευθυντάδες να λείπουν με μεγαλύτερες άδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ.ΓΙΑΤΙ;ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια πρέπει να έχει υπογραφή. Αφού όσα ισχυρίζεστε είναι αλήθεια γιατί δεν βάζετε την υπογραφή σας για να πληροφορήσετε τους αναγνώστες; Μήπως σας διαφεύγει ότι το blog είναι επώνυμο και ενυπόγραφο;
    Κρίμα και πάλι κρίμα για όσους προσπαθούν να περάσουν κακόβουλα σχόλια στο blog κάτω από την ανωνυμία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 29 Ιουλίου 2011 9:41 π.μ. - εσυ πληρωνεις το νερο με κανονικο τιμολογιο ενω τα ξενοδοχεια πληρωνουν 3 ευρω το κυβικό. από εκει ξεκιναει το κακο. καιρός είναι να πανε και αυτο το θεμα στα δικαστηρια για να βρουν το δικιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες επιτέλους και κάτι καλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεχίζει να είναι αμοιβόμενη η θέση του Προέδρου ΔΕΥΑ; Τόσο μεγάλος ντόρος έχει γίνει για το θέμα αυτό και κανένας δε θίγεται να βγει και να πει αν ισχύει ή όχι. Μέχρι και ψευδόνυμο έβγαλαν του τέος Προέδρου λόγω της αμοιβής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ φίλε/η που λες ότι πληρώνουμε το νερό με κανονικό τιμολόγιο ενώ τα ξενοδοχεία με 3 ευρώ το κυβικό έπρεπε πριν κάνεις το σχόλιό σου να σκεφτείς ΟΤΙ οι επιχειρήσεις γενικά εμπορεύονται αυτό το "αγαθό".
    Ενημερώσου επίσης για το κόστος άντλησης του νερού από την ΔΕΗ........
    Και εμένα θα μου άρεσε να μην πληρώνω γενικότερα,αλλά αυτά τα πράγματα δεν !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 30 Ιουλίου 2011 3:10 μ.μ. σε ολες τις πολεις της Ελλαδας το τιμολογιο του νερου είναι ιδιο για ΟΛΟΥΣ τους καταναλωτες, ιδωτες ή επιχειρησεις. Μονο στη Σκοπελο συμβαινει αυτη η ανιση μεταχειριση. Το κοστος άντλησης του νερου απο τη δ.ε.η. ειναι το ιδιο, ειτε το καταναλωσει ξενοδοχειο ειτε ιδιωτης. Τελικά, ας κλεισουν ολα τα ξενοδοχεια στη Σκοπελο, αν αυτο θελουμε, και τοτε να δουμε ποιος θα διακινησει τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ο μικρός ιδιώτης μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 30 Ιουλίου 2011 12:17 μ.μ.
    Ο Νόμος λέει ότι ο πρόεδρος είναι αμειβόμενος όπως ο Δήμαρχος οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου αν δεν σου αρέσει να πας στη βουλή και να αλλάξεις τον νόμο . Αλλά από ροβάδα και παραπληροφόρηση καλά πάμε .
    Υ.Γ.
    Όσο για τον προηγούμενο (πρόεδρο) πρέπει να ξέρεις ότι δεν ήταν πρόεδρος μια και ήταν ο πρώην Δήμαρχος πρόεδρος , σε αυτή την περίπτωση ο νόμος απαγορεύει να παίρνει και τον μισθό του προέδρου της ΔΕΥΑΣ και του Δημάρχου αλλά οι καλοί μας πρώην άρχοντες βρήκαν ένα παραθυράκι στο νόμο και ο κ Μ......Σ πληρωνόταν σαν πολιτικός σύμβουλος- υπάλληλος της ΔΕΥΑΣ .
    Αυτά για την Ιστορία γιατί η εξυπνάδα ξεχείλισε. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.