Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Με τιμές υποδέχθηκε η Σκιάθος την Χριστίνα

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν ο Δήμος Σκιάθου, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού στην Χριστίνα Γκούσο, η οποία κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους Παγκόσμιους Αγώνες SPECIAL OLYMPICS -ΑΘΗΝΑ 2011 και τον προπονητή της κ. Νίκο Τασιόπουλο.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης υποδέχθηκε την Χριστίνα Γκούσο και της έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων και στη συνέχεια την τύλιξε με τη σημαία του Δήμου Σκιάθου και της έβαλε στο...
κεφάλι της στεφάνι ελιάς. Στον προπονητή της κ. Νίκο Τασιόπουλο απένειμε τιμητική πλακέτα για την επιτυχία του αυτή.
Μαζί με το Δήμαρχο Σκιάθου υποδέχθηκαν την Χριστίνα η Αντιδήμαρχος Σκιάθου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι εθελοντές των Special Olympics, ο Σύλλογος «ΑΛΚΗ» και πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού.
Η Σκιάθος περήφανη για την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων εύχεται στην Χριστίνα Γκούσο να αντιμετωπίζει με την ίδια επιτυχία και θέρμη οποιοδήποτε αγώνα στη ζωή της, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.