Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Βαρδάρης (5-1) στο «Επ. Πετραλιάς»

Την ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης αντιμετώπισαν σήμερα στο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Σκοπέλου από την οποία ηττήθηκαν με 5-1. Οι Θεσσαλονικείς έχοντας σε όλες τις γραμμές τους πολύ καλούς παίκτες, που είχαν παίξει κατά το παρελθόν σε ΑΡΗ, Ηρακλή, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και με την άριστη τεχνική κατάρτιση επικράτησαν άνετα.
Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξαν οι: Καλιμάνης, Σταυρίδης, Περγαμινέλης, Μποΐκογλου, Μίτογλου, Ασλανίδης, Μαρόκος, Καπουσούζης, Παλάσκας, Χασεκίδης, Μπουρδαμής, Σακελαρίδης, Πετράκης, Τσιόκας, Αλεξανδρίδης, Προβατίδης, Κιουμουρτζής, Δρουγαλάς.
Με την ομάδα των παλαιμάχων της Σκοπέλου, τους οποίους κοουτσάρισε ο Γ. Παχής, έπαιξαν οι: Χρυσάνθης Δ., Κοχύλης Δ., Καραγιώργος Τ., Καθηνιώτης Πρ., Κοχύλης Γ., Ευσταθίου Παντ., Γιαννουράκος Μαρ., Γεράκης Κ., Μακατατζής Γ., Γαρουφαλής Μ., Διαμαντάρας Σπ., Λουιζάκης Ανδ., Παχής Κ., Γκουμάς Δ., Ματσάτσος Π., Κυριάκης Παντ., Καριοφύλλης Δημ., Βλαχάκης Μαν.
Πριν το αγώνα ο πρόεδρος των βετεράνων Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τους...
παλαίμαχους για όσα έκαναν γι΄αυτούς τα τελευταία χρόνια και τους κάλεσε τον Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν οι βετεράνοι απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον Α.Ο. Σκοπέλου, στον Σεραφείμ Σοφιανίτη και στον πρόεδρο των βετεράνων Κύπρου Γ. Παπαμωυσέω.
«Κάθε φορά που ερχόμαστε στη Σκόπελο φεύγουμε με “ανάταση ψυχής”» είπε ο πρόεδρος των βετεράνων Θεσσαλονίκης, ενώ με τη σειρά του ο Γιώργος Κοχύλης είπε ότι ο αγώνας έγινε για την επανασύσφιξη των σχέσεων των δύο σωματείων και ότι «είναι τιμή για την αθλητική Σκόπελο να έρχονται τέτοια ονόματα στη νησί...»
Σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των βετεράνων της Κύπρου και των παλαιμάχων του Α.ο. Σκοπέλου, αφιερωμένος στη μνήμη του Νίκου Καπαδούκα. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.