Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Kυβέρνηση των εσωκομματικών απαιτήσεων!

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Όποιον κι αν βάλεις να κάνει το λάθος, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
Ο κ. Παπανδρέου δεν άλλαξε τίποτε.
Ούτε τον εαυτό του, -όπως φάνηκε από τις τελευταίες εξελίξεις- και κυρίως δεν άλλαξε το λάθος που υπηρετεί η πολιτική του.
Απέρριψε την εθνική συνεννόηση.
Πέτυχε όμως να φτιάξει κυβέρνηση συνεργασίας των εσωκομματικών απαιτήσεων».

11 σχόλια:

  1. Το είπατε το ποίημα κε Νάκο; Εντάξει, το κάνατε το αντιπολιτευτικό σας έργο. Αν θυμάστε ήσασταν και υπουργός, έτσι; Α ναι τότε ήταν αλλιώς. Μας ρημάξατε, σας βαρεθήκαμε, φύγετε. Και μην ρυπαίνετε αυτό το βήμα με τις αστείες και υποκριτικές δηλώσεις σας! Να ξέρετε δεν μας ενδιαφέρουν. Ούτε οι δικές σας, ούτε κανενός άλλου πολιτικού. Αφού αποδεδειγμένα δεν μπορείτε να βοηθήσετε τη χώρα τουλάχιστον μην προκαλέιτε άλλο. Νισάφι πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Νακο υπαρχει αρχη υπσαρχει και τελος σε ολα τα πραγματα,στον εμπαιγμο και την πλανη που προκαλεσατε 37 χρονια το κομασας και το αδελφο κομα του ΠΑΣΟΚ εφτασε λοιπον η στιγμη του τελους.Αρα λοιπον μην υποκρινεσται με τετοιου ειδους δηλωσεις σας πηρε χαμπαρι ο κοσμακης,επισης εχω μια απορια τωρα που το δημοσιο σας τελειωσε η μαλλον σας το τελειωσαν οι υπατοι αρμοστες που επιτηρουν την ελλαδα τι θα βρειτε να πειτε για σας ακουσει ο πολιτης που δεν σας ηθελε ποτε αλλα εκανε τον προσκυνημενο μπας και τον χωσετε καπου,τι θα εφειυρετε αραγε ? Κλεινωντας ρωταω και κατι αλλο απο το 1974εως το 2004 30 χρονια δηλαδη το εξωτερικο χρεος της ελλαδας ηταν 150 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, εσεις οταν αναλαβαται απο 2004 εως 2009 το φτασατε στα 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ και τωρα βγαιναιτε να δηλωσετε τι? οτι η νεα κυβερνηση δεν μπορει,αυτο το ξερουμε χαρηκαμε οπως ξερουμε οτι αυτο που καταφεραν οι ελληνικες κυβερνησεις 30 χρονια το καταφερατε εσεις σε 5 χρονια,καληνυχτασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ.ΝΑΚΟ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΛΙΟΣ ΠΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 18-6-11 Δεν ποναει κανενας για τον Κυριο Νακο ουτε για το αν οι κληματιανοι πηραν πολλα χρηματα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τα εδωσε απο την τσεπητου.Επισης σου λεω οτι αν σταματησεις να εισαι ταμπουρωμενως σε αυτο που σου εμαθαν οι προπατορεσου θα δεις τι εστι η εν ελλαδι πολιτικη σκηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γεγονός ότι ωφελήθηκε το Έλιος (λόγω γνωριμιών και ανιδιοτελών σχέσεων με τον εν λόγω βουλευτή)εις βάρος κάποιων άλλων νησιών ή χωριών,αυτό και τόσα άλλα που έγιναν από την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ θα τα πληρώσουμε ετεροχρονισμένα και αυτή είναι μια αλήθεια που πραγματικά θα μας πονέσει πολύ τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΡΕ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΟΥΛΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ? ΠΟΥΘΕΝΑ. ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΗΔΕΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΟΜΩΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ! Και οικουμενική κυβέρνηση να γινότανε, και τεχνοκρατών και... θ'άλλαζε ο Μανωλιός και θα'βαζε τα ρούχα του αλλιώς! Η ίδια πολιτική είναι. Η ΙΔΙΑ. Απλά τώρα άλλαξε πρόσωπα για να'χει άλλη εσάνς (τί ωραία που ακούγεται ε;) ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ στον οποίο θέλουν να μας ρίξουν. Γιατί η επιβολή του μεσοπρόθεσμου είναι μεσαίωνας για μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλάδα μιάζει με έναν ναρκομανή που ζητάει την δόση της (του δανείου), κάθε δόση όμως οδηγεί (μαθηματικά)στον θάνατό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τι ακριβώς προτείνεις φίλε μου;
    Κανείς δεν θέλει τα μνημόνια - μνημόσυνα και το μεσοπρόθεσμο, όπως κανείς δεν θέλει όμως και την στάση πληρωμών...
    Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ 2011 ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ 364 ΔΙΣ. ΤΟ 2015 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 501 ΔΙΣ.ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟ 2011 16 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ 2015 28 ΔΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δεν ακολουθούμε την πεπατημένη, αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια, να δανειστούμε να περάσουμε καλά για 4-5 χρόνια και μετά η θα φύγουμε μετανάστες ή θα δουλέψουμε σαν υπάλληλοι στους δανειστές μας, αφού θα τα έχουν αγοράσει όλα για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.