Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η κα Ζήση για τις άσπρες πεταλούδες!

Την στιγμή που όλοι μιλούσαν για ρευστό πολιτικό σκηνικό και για έλλειμμα διακυβέρνησης της χώρας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας έφθασε μήνυμα από την αντιπρόεδρο της Βουλής κα Ροδούλα Ζήση. Σκεφθήκαμε πως θα είναι κάποια δήλωση για τις εξελίξεις και ετοιμαστήκαμε για ανάρτηση. Μας περίμενε μια έκπληξη. Το mail έγραφε:
«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑ...

ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ
Ο Υπουργός Οικονομικών απάντησε σε αναφορά που κατέθεσε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Μαγνησίας, κα Ροδούλα Ζήση, σχετικά με την ένταξη του Ιδρύματος ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ στις ΔΕΚΟ ως εξής: «Σύμφωνα με το αρ. 19 του Ν. 3429/2005, όπως τροποποιήθηκε με το αρ. 1 του Ν. 3899/2010, στο πεδίο εφαρμογής του Κεφαλαίου Α’ του Ν. 3429/2005 υπάγονται μεταξύ άλλων και τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση...»
Τα συμπεράσματα δικά σας...

6 σχόλια:

  1. Κα Αντιπρόεδρε, σταματήστε πια. Έλεος. Και κρίση να μην είχαμε τα θέματά σας θα ήταν τουλάχιστον αστεία. Δείξτε λίγη υπευθυνότητα. Βέβαια οι υπάλληλοι στα γραφεία σας πρέπει να είναι τζιμάνια. Φοβερά αντανακλαστικά έχουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ωραία πεταλούδα, μια ωραία πεταλούδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ καράβια χάνεστε...βαρκούλες αρμενίζουν!!!

    Τελικά θα ήθελα να μάθω ποιο από τα δυο ισχύει:

    Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To ίδρυμα άσπρες πεταλούδες είναι ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΟΣ ΒΑΡΙΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (με δευτερογενείς ψυχιατρικές διαταραχές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aγαπητέ/ή
    το ίδρυμα ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ, όπως και όλα τα ιδρύματα, χρειάζεται τη φροντίδα και τη συμπαράσταση της Πολιτείας. Όμως την ώρα που λάβαμε το mail, οι πολιτικές εξελίξεις ήταν ρευστές, οι παραιτήσεις κυβερνητικών βουλευτών ήταν στον αέρα και πολλοί μιλούσαν για έλλειμμα διακυβέρνησης... Περιμέναμε, λοιπόν, από την αντιπρόεδρο της Βουλής μια δήλωση για την πολιτική κατάσταση και όχι για τις άσπρες πεταλούδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oταν εχεις εξασφαλισει την ποση και την δροση με παχτουλους μισθους οπως η κυρια Ζηση τοτε πετας χειριλασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.