Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές στη Σκόπελο

Από παλαιότερο αγώνα των βετεράνων Θεσσαλονίκης
 στο στάδιο «Επ. Πετραλιάς» στη Σκόπελο
Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουλίου, βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης και της Κύπρου θα βρεθούν στη Σκόπελο σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου όπου θα τιμηθεί ο Γλωσσώτης ήρωας Νίκος Καπαδούκας, που έπεσε μαχόμενος στην Κύπρο στις 8 Αυγούστου του 1964.
Το ίδιο διήμερο ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύλλογος Παλαιμάχων «Άγιος Γεώργιος» θα τιμήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρόεδρο του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργο Κοχύλη για την πολιτιστική, κοινωνική και αθλητική προσφορά του στη Σκόπελο.

11 σχόλια:

  1. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει μου θυμίζει η δεύτερη τιμητική βράβευση. Για λίγο πιο σεμνά παιδιά εκεί στον Α.Ο.Σκοπέλου και στους παλαιμάχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ENAS KAI MONO ENAS μπορει να τιμηθει για την προσφορα του στον Α.Ο. Σκοπελου και ειναι ο Καραθανασης.Μητσο με συγχωρεις ,ξερω πως δεν σου αρεσει να μιλουν για την προσφορα σου γενικως, αλλα ας προσφερει καθενας στον τομεα του, λιγο πιο χαμηλοτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΜΠΕΜΠΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τουρνουά διοργανώνεται για να τιμηθεί ο γλωσσώτης ήρωας Νίκος Καπαδούκας και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου. Οι Κύπριοι βετεράνοι θα δώσουν και μία τιμητική πλακετά στον Γιώργο Κοχύλη, που είναι πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου,
    Πολύ «υποψιασμένοι» είστε μερικοί, γι' αυτό το νησί δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ14.7/5.55. ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ15 Ιουλίου 2011 στις 11:04 π.μ.

    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΩΣ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ (ΚΥΠΡΟΣ.. Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κ.ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ Η ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΥΧΟΝΤΩΝ..... ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΑΥΤΗΣ.... (ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.
    Υ.Π ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ..........Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΓΡΑΦΕΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ...
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γίαννη όταν έκανε την αδελφοποίηση ο Περίσσης η Κυρήνεια δεν ήταν υπό τουρκική κατοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαννης Δημ Τζωρτζης15 Ιουλίου 2011 στις 11:55 μ.μ.

    ΝΑΙ Η ΚΥΡΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974 ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΗΝΕΙΑ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο Κ. ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ) ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΩ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΣ Η ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
    Υ.Γ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΛΙ ΥΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ ΡΗΓΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΓΕ
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ
    ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ Κ
    ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΣΤΗ
    ΜΑΣΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ
    ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

    ΑΝΑΝΙΑ Δ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.