Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Παραιτήσεις στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου οι κ.κ. Ευσταθίου Αλέξανδρος, Δερβένης Πέτρος κατηγορώντας τη δημοτική αρχή Σκιάθου για απαξίωση των απόψεών τους. Στην επιστολή παραίτησης αναφέρουν:
«Κύριοι
Με την παρούσα σάς γνωστοποιούμε τις...
παραιτήσεις μας από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, διότι ο χρόνος μας δεν μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε τα καθήκοντα μας παραγωγικά.
Οι δε απόψεις μας απαξιώνονται από την δημοτική αρχή, καταδεικνύοντας πως η συνεργασία της μαζί μας αφορά μόνο την σφαίρα της οικονομικής χορηγίας και καθόλου της επιστημονικής μας κατάρτισης και εμπειρίας.
Κάθε προσπάθεια μας για την βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος δείχνει μάταιη και έτσι ο κύριος συντελεστής του τουριστικού προϊόντος, που είναι οι ξενοδόχοι, να καθίστανται απλοί παρακολουθητές.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την μέχρι τώρα παραγωγική συνεργασία.
Με εκτίμηση
Ευσταθίου Αλέξανδρος
Δερβένης Πέτρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.