Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου για τις επιλογές Αγοραστού και τον κ. Κοπάνα

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για «τις τρεις εξαίρετες επιλογές» του για τους αντιπεριφερειάρχες.
Στην επιστολή την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ι. Κουκουλάκης αναφέρεται μεταξύ άλλων: «...Στείλατε τα δικά σας μηνύματα, δίνοντας ξανά ελπίδα στον κόσμο. Επιλέξατε νέους και ικανούς ανθρώπους... Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιλογή του κ. Αργ. Κοπάνα. Πρόκειται για έναν ικανό νέο που από την πρώτη ημέρα την εκλογής του έδειξε ενδιαφέρον για για τα προβλήματα του νησιού μας. Έχουμε αναπτύξει ήδη μία εποικοδομητική συνεργασία, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ήδη εμφανή...
Ευχόμαστε και στους τρεις αντιπεριφερειάρχες καλή θητεία!»

1 σχόλιο:

  1. δεν τους λες να κανουν και κανενα καλο για τα νησια μας ρε φιλε αφου εισαι τοσο αισιοδοξος? Γιατι παλι βλεπω λογια ως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.