Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ημέρα της μουσικής στη Σκόπελο

Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή γιατί ήταν ημέρα του θερινού ηλιοστάσιου - η μεγαλύτερη του έτους- και πανευρωπαϊκή ημέρα της Μουσικής. Ημέρα γιορτής την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί φίλοι της μουσικής.
Μπροστά από το δημοτικό καφενείο Σκοπέλου στήθηκε η εξέδρα και ακούστηκαν μουσικές και τραγούδια από πολλές χώρες. Όπως είπε και ο Τom Dempsey «σε όλη την Ευρώπη γίνονται μουσικές εκδηλώσεις αυτή την ώρα, αλλά εμείς είμαστε οι καλύτεροι!»
Τα ονόματα των μουσικών που συμμετείχαν στην εκδήλωση: Στέλιος Παχής, Γιώργος, Κώστας, Γιώργος Παπαδαυίδ, Στάσι, Χορωδία του Τομ (Robert Lloyd, Stephen Chappell, Jenny Nelson, Hilary Webster, Helen Gray, Liz Holmes, Muriel Dunlop, Tom Dempsey), Θεοδωρής Παππαλάπας, Κώστας, Θεανώ Γεωργιάδου, Ράνια Καλογερομήτρου, Ειρήνη, Αγνή, Κατερίνα Μπετσάνη.

1 σχόλιο:

  1. Αν και έχασα μεγάλο μέρος από την αρχή ήτανε υπέροχα!.. και το είχαμε τόση ανάγκη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.